ACNEWS

Magyarok öltek Salzburgban: elfogták a rablógyilkos testvérpárt

A két brutális gyilkos oda került, ahová való Fotó: Pixabay
A két brutális gyilkos oda került, ahová való Fotó: Pixabay
Őrizetbe vett az osztrák hatóság egy magyar testvérpárt, emberöléssel gyanúsítják őket, de nincs holttest.
Hirdetés
Ad image

Akár élete végéig börtönben maradhat az a 20 és 26 éves magyar testvérpár, melynek tagjai még idén január 17-én Salzburgban megöltek egy 31 éves iraki férfit. A magyarok egy BMW-t akartak megvenni az áldozatuktól, aki a kocsit egy mélygarázsban akarta átadni nekik. Azonban a találkozó tragédiával végződött. Az irakit megölték, az óráját elvették tőle. Holttestét a BMW csomagtartójába gyömöszölték, majd ismeretlen helyre vitték. Egyikük – a Bors információja szerint – elismerte bűnösségét az emberölés kapcsán, viszont a fivére mindent tagad.

Elena Haslinger ügyész szerint szerint a két magyar már előzőleg eltervezte, hogy elrabolja a kocsit. Mint mondta, a vádhatóság abból indul ki, hogy az iraki férfi meghalt, ugyanis „330 napja nem adott életjelt magáról.” Az elrabolt BMW-t január 17-én lefoglalták, a csomagtartóban vérnyomokat találtak. Lefoglalták az áldozat karóráját is,  amelyen rajta volt az idősebb gyanúsított DNS-e. A két gyanúsított salzburgi lakásán tartott házkutatás során megtalálták az iraki férfi vérét egy törölközőn.

Az ügyben november 30-ra és december 5-re tűztek ki tárgyalást Ha bebizonyosodik a két rablógyilkos bűnössége, életfogytig tartó szabadságvesztést kaphatnak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!