ACNEWS

Magyarország hőse, Csoboth góljával 1:0-ra nyertünk Skócia ellen

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Agyrázkódást, többszörös arccsonttörést szenvedett a meccsen megsérült Varga Barnabás, számára véget ért az Európa bajnokság.
Hirdetés
Ad image

Az utolsó percben rúgott parádés góllal Magyarország megverte Skóciát. A gólszerző hőst egész Magyarország a szívébe zárta, amikor elsírta magát a hármas sípszó után. Ahogy a csupaszív Varga Barnabást is, aki nagyon súlyos sérülést szenvedett. Kiderült, hogy a stuttgarti kórházban ápolják, mert több csont is eltört az arcában, valószínűleg meg kell műteni. A szomorú hírt Marco Rossi szövetségi kapitánya erősítette meg.

Fotó: Koszticsák Szilárd
A súlyos sérülést szenvedett Varga Barnabást kórházban ápolják Fotó: Koszticsák Szilárd

A magyarok továbbjutási reménye még él. Mint ismert, a nemzeti válogatott a skótok szöglete után utolsó rohamra indult. Szoboszlai hozta ki a labdát, majd Csobothnak passzolt, aki szöktette Sallait.  Aki az ellenfél tizenhatosán belülre vezette a labdát, majd Szoboszlai mögé passzolt. És az érkező Csoboth Kevin okos, védhetetlen góljával visszaadta magyar reményeket. A győzelem után a stadion felrobbant, késő hajnalig ünnepeltek a szurkolók Stuttgartban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés