ACNEWS

Majdnem megfulladt Galambos Lajos, kórházba vitték

A mulatóst nem csak lelkileg viselte meg a hét éve húzódó ügye, most egészségi állapota miatt is aggódik.

 

Hirdetés
Ad image

A mulatóst nem csak lelkileg viselte meg a hét éve húzódó ügye, most egészségi állapota miatt is aggódik.

 

Volt már vidámabb születésnapja is Galambos Lajosnak. A 62 éves mulatós sztár a gyermekei körében ünnepelt szerdán, de más volt a mostani köszöntése, mint a korábbiak. Nyoma sincs annak a jókedvnek, ami éveken át jellemezte, és most nem is amiatt aggódik elsősorban, hogy a bíróság másodfokon három év és hat hónap börtönbüntetésre ítélte áramlopási ügyében. Most az egészségi állapota aggasztja – írja a Blikk.

„A gyerekekkel korábban mindig családi képeket nézegettünk a születésnapomon, most azonban más mederben zajlott a beszélgetés. Látják rajtam, hogy az utóbbi időszak történései nagyon megviseltek, és nemcsak pszichésen, hanem egészségileg is, ami összeomlóban van. Az elmúlt hét év felőrölte az energiámat. Azt hittem, sohasem fogy el belőlem a lendület, de most úgy érzem, mégis. Olyan problémák jelentkeztek nálam a közelmúltban, amik valószínűleg lelki eredetűek, de már szervi problémákban is mutatkoznak” – mondta a napilap megkeresésére Lajcso, akire egyre többször törnek rá fulladásos rohamok.

Legutóbb a kisebbik fia, István is szemtanúja volt egy ilyennek, aki annyira megijedt, hogy azonnal mentőt akart hívni, ám az édesapja nem engedte.

„Nem akartam, hogy mentő vigyen el a szeme láttára, de bevallom: én is nagyon megijedtem. Olyan fullasztó érzést azelőtt még sosem éltem át. Levegőért kapkodtam percekig. Nem sokkal később aztán bevonultam egy magánkórházba vizsgálatokra, amelyek elég rossz eredményeket hoztak, ráadásul még mindig nem jöttek rá, mi okozhatja a fulladásos rohamokat” – magyarázta a trombitás, akit már a gyerekei is arra kérlelték, hogy vegyen vissza a tempóból, változtasson eddigi életvitelén, és hagyjon fel az állandó szerepléssel is.

Lajcsi lelki problémáihoz természetesen hozzájárul a hét éve húzódó ügye is. Novemberben másodfokon is bűnösnek találták, emiatt három és fél év börtönre ítélték, ám ezt hivatalosan, írásban még nem erősítették meg.

„Fura, amit mondok, hiszen ártatlannak vallom magam, de ha lehetne, mindent magamra vállalnék, hogy mások ne szoruljanak miattam. Az ügyvédeim persze, erről lebeszélnek, és azt mondják, ne beszéljek hülyeségeket, hiszen egyrészt ezt meg sem tudnám tenni, másrészt nem követtem el semmit, de én ki merem jelenteni: magamra vállalnék mindent.” – mondta Galambos Lajos

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés