ACNEWS

Majka nem érti, ha valaki villog a luxussal

Nem szűnik a rapperharc. Az AcNewsnak most Majka mondta el, mit gondol Azahriah és G.w.M szövegeléséről.

Hirdetés
Ad image

Nem szűnik a rapperharc. Az AcNewsnak most Majka mondta el, mit gondol Azahriah és G.w.M szövegeléséről.

Jó ideje már, hogy a fiatalok körében igencsak népszerű előadó, Azahriah, és Kulcsár Edina férje, G.w.M az interneten keresztül szólogat be egymásnak.

Legutóbb a szépségkirálynő férje ejtette le a bombát, mikor az Instagramján beszélgetett a rajongóival.

„Lekornyikáltál 20 évet, aztán csak falunapok jutnak!” – írta neki az egyik hozzászóló.

A kommentelők addig-addig hergelték az előadót Azahriah ellen, hogy már nem bírta tovább, és elkezdett dicsekedni azzal, hogy milyen jómódban él.

„A ruhatáram annyi, mint egy Papp László profit” – mondta a rapper, ezzel arra utalva, hogy a mindössze 21 éves Azahriah nemrégiben monumentális koncertet adott a Sportcsarnokban.

„Gyerekek, a Papp Lászlóba már 2015-16-ban felléptem. Járjatok utána, az Instát vissza lehet pörgetni” – dicsekedett Varga Márk aka. G.w.M.

Bizonyára sokan észrevették már, hogy a rapperek világában nem ritka az, hogy pénzzel, hírnévvel, csillogással, márkásabbnál, márkásabb autókkal, ruhákkal, karórákkal villognak az előadók. Sokszor így tesz a fent említett előadó is, aki a szóban forgó élőzése, és a fiatalabb kollegája szidása közben pakolta a hasára a luxuskocsi kulcsait, meg-meg villantva milliókat érő karóráját.

De vajon mi lehet ennek az oka? Mit akarnak ezzel üzenni az utca költői?

Lapunk most a rapperek világának szakértőjét Majkát kereste meg, hogy választ kapjunk erre az égető kérdésre.

„Sok ember azt hiszi, hogy ha rengeteg pénzt keres, akkor az egyfajta elismerés. De mi az a sok? Ha keresel havi három milliót 5 éven keresztül, az soknak tűnhet, de tudjuk, hogy vannak ennél sokkal magasabb szintek is. Igazából nem tudom mire jó az, ha fitogtatja valaki azt amije van. Én ennek nem vagyok a híve. Persze van, hogy én is pózolok egy kocsival, de akkor az csak munka” – kezdte az AcNewsnak Majka, aki mindkét szóban forgó előadót kedveli.

„G.w.M-et nagyon kissrác kora óta ismerem. Mindig kedves, tisztelettudó volt. Azahriah pedig egy elképesztően tehetséges srác, aki most a tinédzserek kedvence. Külföldi rapperek is mutogatják a drága holmikat, mert így akarják megmutatni, hogy kitörtek a szegénységből, és más életet élnek, mint előtte. Egyébként nem csak a rapperek villognak a luxussal, bár ezt az embertípust soha nem értettem…”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés