ACNEWS

Majkát nem a szíve, hanem a pénz vitte volna vissza az RTL-hez

Fotó: Youtube / Zshowtime)
Fotó: Youtube / Zshowtime)
21 éve szárnyal az ózdi hős egyedülálló tévés karrierje, Majka elképesztően pimasz módon építette fel magát.
Hirdetés
Ad image

Nincs ma olyan tévés, aki ne figyelné irigykedve Majka műsorvezetői tevékenységét. Nem csak azért, amit éppen csinál, hanem amilyen lehetőségek várnak még rá. Bizonyára a nézők is emlékeznek rá, amikor Majoros Péter 21 évvel ezelőtt a Való Világban nagy eséllyel küzdött a fődíjért. Bár nem ő lett a show nyertese, mégis mindent vitt.

Az ott szerzett ismertségnek hála beindult a zenei,-és a tévés karrierje, műsort vezetett az RTL Klubon, sikeres üzletember lett. Most pedig évek óta ő a TV2 arca, leginkább megfizetett műsorvezetője.

Nem csoda, hogy az RTL szerette volna, ha visszatér hozzá Majka. Erről sok pletyka kering a sajtóban. Az ózdi hős az 1Kanapén vendégeként elmondta, összesen négyszer ült le Kolosival tárgyalni, de ebből csak az utolsót gondolta komolyan.

„Ez egy nagyon egyszerű történet: ők ajánlottak háromszor valamit, én nem fogadtam el. Kihasználtam ezt az ajánlatot – mint az üzleti életben nagyon sokszor -, ebből előnyt kovácsoltam. A Kolosi ezt úgy kommunikálta, mintha én lennék a legrohadékabb rohadék, hogy ezt meg mertem csinálni” – idézte a femina.hu az ott elhangzott beszélgetést.

Legutóbb, amikor Majka elment tárgyalni az RTL-hez, már lejárt a szerződése a TV2-nél. Mindketten elmondták a feltételeiket, de ezek nem egyeztek. Viszont Kolosi Péter felajánlotta neki, ha vár egy évet, megvalósulhatnak a kérései.

„Nem vártam egy évet, mert közbejött a Sztárban Sztár leszek! következő évada, elvállaltam azt. Ezután megjelent egy újságcikk, hogy én mégis csak a TV2-t választottam az RTL helyett. Erre Kolosi k*rvára berágott. Ő is kiadott az RTL-en keresztül egy nyilatkozatot, hogy valójában ő kosarazott ki engem.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés