ACNEWS

2024. September 28.   |   Vencel napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Már két tucat gyanúsítottja van a bukott győri főrendőr ügyének

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Bár szabadlábon védekezhet a volt győri rendőrkapitány, de továbbra is hétpecsétes titok, hogy mivel gyanúsítják őt és a bűnbandát.
Hirdetés
Ad image

Egy híján kéttucatra nőtt Váci Attila ezredes, a volt győri rendőrkapitány titokzatos ügyében a gyanúsítottak száma. Hogy mekkora horderejű ügyről lehet szó, jól jellemzi, hogy a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség máig szigorúan, hétpecsétes titokként kezeli a nyomozás részleteit. Közben a győriek csak találgatják, hogy vajon mibe is bukott bele a volt rendőrkapitány.

Kovács Katalin, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a 24-nek annyit árult el, hogy a Győri Regionális Nyomozó Ügyészségen folyó nyomozás során már 23 embert hallgattak ki gyanúsítottként. Akad közöttük egykori rendőr is.

Mint azt az AcNews megírta, Váczi Attila ezredes, rendőrkapitányt tavaly szeptember elsején hivatali visszaéléssel gyanúsította meg és vette őrizetbe a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség, mert feljelentette őt egy vállalkozó. A Győri Törvényszék három nappal később titkosított eljárásban le is tartóztatta a hivatali bűncselekménnyel gyanúsított főrendőrt. Nyolc hónap telt el, mire májusban Vári ezredest szabadlábra helyezték – írta meg az AcNews. Jelenleg bűnügyi felügyeletben van. Társai letartóztatásban várják a sorsuk alakulását.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés