ACNEWS

2024. September 29.   |   Mihály napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Mariann élete árán mentette a sajóládi tűzből 3 gyermekét

Fotó: olvasói
Fotó: olvasói
A hőssé vált asszony életveszélyes állapotban van, mióta kimentette az égő otthonából a három gyermekét, a műtétjére gyűjtenek pénzt.
Hirdetés
Ad image

Csipke Mariann az élete árán is mentette a három gyermekét, Szabinát, Amandát és Józsefet a Sajóládon kigyulladt házából, közben a teste annyira megégett, hogy az ismerősei a műtétjére gyűjtenek pénzt. A sanyarú sorsú család háza porig égett, Miskolcon vettek új otthont, de az édesanya rehabilitációjára már nem futja.

Életveszélyben a hős édesanya

„Mariann állapota a korábbi kezelések ellenére életveszélyes. Az orvosok elmondták, hogy a szédülés, a zsibbadás annak a tünete, hogy a karját még nem operálták meg. A megégett részen ugyanis nagyon rossz a vérkeringése, ami az agyára is hat. Mariann így akár le is bénulhat vagy még rosszabb” – mondta el a Borsnak Mariann férje, Kollárcsik József. Aki egy kicsit végre örülhetett volna az új otthonnak, erre ismét beütött a baj.

„Mondhatjuk, hogy folyamatos életveszélyben van, ami most derült ki. Így megint mehetünk vizsgálatokra és megint nem tudjuk, hogy mi lesz” – magyarázta József. Aki úgy volt vele, hogy előbb gyermekei feje felé tesz tetőt, és minden mással csak utána foglalkozik. A házaspár gyermekei szeptembertől egyébként új iskolába és új óvodába járnak. József azonban most ismét csak időszakosan tud majd végezni.

Jóérzésű emberek segíthetnek

„Térkövezéssel, burkolással, festéssel, mázolással foglalkozom egy építőipari cégnél, de most megint kísérnem kell majd Mariannt a vizsgálatokra, így kiesek majd a munkából – folytatta a férfi. Aki aggódik a felesége felépüléséért. És azért is, hogy honnan lesz pénzük Mariann műtétjére. József abban bízik, hogy a jóérzésű emberek segítenek a feleségének összegyűjteni a pénzt a műtétre. Aki szeretné támogatni a bajba jutott sajóládi családot, akkor azt az alábbi számlaszámra történő utalhat pénzt:

Név: Csipke Marianna

Számlaszám: 11600006-00000000-96249422 (Erste Bank)

Közlemény: „Életmentő műtét”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés