ACNEWS

Marika néni: „Mocskos disznók, megöltétek a fiamat!”

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
Gergőt siratja az édesanyja, Janiért küzdenek az orvosok.
Hirdetés
Ad image

Különös haláleset körülményeit vizsgálja a Szabolcs- Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mezőladányban. Három férfi gödröt ásott egy portán, amelynek a tulajdonosa nem volt ott. Amikor elhúzták a használaton kívüli emésztőgödör tetejét, az egyik fiú, a 30 éves Gergő belélegezte a mérges gázokat, rosszul lett, beleesett a gödörbe.

Társa, Jani segíteni próbált neki, de ő is elájult. Végül egy barátjuk rohant a kocsmába segítségért, ők hívtak mentőt.

„Drága Fiam! Nem bírom és nem is akarom elhinni, hogy nem jössz többé haza. Meg vagyok zavarodva, fel sem bírom fogni, hogy mi van, hogy te is itt hagytál. A szívem nagyon összetört, ezt a fájdalmat már nem fogom elviselni. Szeretlek nagyon!” – írta Gergő édesanyja, Marika néni a közösségi oldalára.

Majd egy későbbi posztjában már így folytatta: „Mocskos disznók, megöltétek a fiamat!” Itt már a telek tulajdonosát támadta, amiért leküldte a fiát az aknába.

A tulajdonos cáfolta, hogy felelőssége lenne a tragédiában. Nem is tudott arról, hogy hárman mentek be a telkére, ő csak egyiküknek, a Jánosnak adott munkát. Neki az volt a feladata, hogy kiásson egy gödröt.

„Én nem voltam otthon a történtekkor, így azt sem tudom megmondani, hogy Gergő hogy került oda. Nem kaszáltak, nem volt gázvezeték, János ment hozzánk segíteni kiásni a gödröt. Ezt a mázsás fedelet valamiért elhúzták oldalra… Azonnal elájultak, Gergő ekkor eshetett bele a gödörbe véletlenül” – mesélte a a Borsnak a férfi.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretén belül vizsgálja a tragédiát.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés