ACNEWS

Máris újra munkába állt Bodrogi Gyula – „Nincs idő lazsálni!”

Pár nappal sérvműtétje után visszatért a színházba a 87 éves Nemzet Színésze, kevesebb munkája lett a koronavírus miatt.

Hirdetés
Ad image

Pár nappal sérvműtétje után visszatért a színházba a 87 éves Nemzet Színésze, kevesebb munkája lett a koronavírus miatt.

Igazi energiabomba Bodrogi Gyula. A 87 éves legendát alig egy hete műtötték sérvvel, de nem bír egy helyben maradni. Sokan azt hitték, kis pihenőt tart a színművész, ugyanis közel a kilencvenhez lassabban regenerálódik már az ember szervezete. A Nemzet Színésze azonban nem ismer lehetetlent; lapunk felkereste a sztárt, akit betegágya mellett egészen máshol, a Nemzeti Színház próbatermében értünk utol.

„Éppen ma megyek varratszedésre, de várom, hogy hívjanak a próbára. Kicsit még kellemetlen, de a feladataimat el tudom látni. Nincs idő lazsálni, feladat van és addig kell csinálni, amíg lehet! Mondták páran, hogy pihenjek, álljak meg egy kicsit, miután pár hete leestem a próba alatt egy dobogóról, majd most jött ez a sérv-dolog. Eszem ágában sincs megállni, pedig a párom, a családom jobban örült volna, ha kicsit nyugton vagyok. Eleget pihentem a leállás alatt, fontos nekem a közönség szeretete, lesz majd elég időm pihenni” – mesélte a legenda.

Az egyre erősödő negyedik koronavírus-hullám miatt azonban Bodroginak is kevesebb feladata lett, ugyanis lemondták az Édes-Keserű című zenés vígjáték premierét. Dr. Károlyi Hortenzia diabetológus-belgyógyász szakorvos darabja egy edukációs anyag és zenés színház ötvözete, ami a cukorbetegségről mesél kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A főbb szerepekben a színművészen kívül többek között Bencze Ilona, Csonka András, Kautzky Armand, Kovács Áron, Varga Izabella és Voith Ági látható.

„A pandémia miatt le kellett állni és át kellett szervezni a premiert tavaszra. Nagyon fontos feladat ez számomra, ugyanis szórakoztató formában mesélünk a cukorbetegség fontosságáról olyan remek partnerekkel, mint Bencze Ilona, Voith Ági vagy Csonka András. Szerencsére így a 88 születésnapom környékére is lesz feladatom. Sokszor kérdezik, hogy nem akarok-e visszavonulni, de erre azt mondom, eszem ágában sincs. Több mint 70 éve a színpadon vagyok, ez az életem és ez is marad” – mesélte a Nemzet Színésze.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés