ACNEWS

Marsi Anikó vallomása a válásról: Már nem tudtunk normálisan együtt élni Lacival

Megszenvedte a válást a műsorvezetőnő.

Hirdetés
Ad image

Megszenvedte a válást a műsorvezetőnő.

Újjászületett Marsi Anikó. A TV2 Tények című műsorvezetője megélte az elengedést Palik Lászlóval, és már eltalálta Ámor-nyila jóképű párja, Gábor személyében.

Egy közel két évtizeden át tartó kapcsolatból nagyon nehéz kilépni, Marsi Anikó is megszenvedte az elengedés időszakát. Mára azonban sikerült lelkileg újjászületnie, köszönhetően egy váratlanul jött szerelemnek. Az átmeneti időszakról Marsi azonban a legszűkebb baráti körének mesélt csak.

„Az én barátnőim “őskövületek” az életemben. Ez persze nem az életkorukra vonatkozik, mert akkor magamat is “lenyanyáznám”, hanem arra, hogy van egy nyolc fős női kemény mag, még Szolnokról. Az általános iskolából és gimiből köttetett nagyon erős barátság ez” – mesélte Marsi Anikó a Borsnak, majd hozzátette:

„A házasságom 16 évig tartott, és már előtte 2 évig egy párt alkottunk Lacival. Ezért mondok 18 együtt töltött esztendőt, ha róla beszélek. Az nagyon hosszú idő, a jóból is megárt a sok… – magyarázta a tévés. Miután ráeszméltem, hogy mi már nem tudunk és soha nem is fogunk egymással normálisan együtt élni, nem tudom, nem emlékszem, hogy mennyi időbe telt, hogy nyitott legyen a szívem egy új kapcsolatra” – mesélte Anikó.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés