ACNEWS

Mc Hawer újra szerelmes – „Ilyet még nem éreztem, már sürgetem az összebútorozást!”

Nemrég még arról beszélt nekünk, hogy jó ideig nem lesz új kapcsolata. Most mégis rátalált egy nőre Mc Hawer, akivel az egész életét leélné.

Hirdetés
Ad image

Nemrég még arról beszélt nekünk, hogy jó ideig nem lesz új kapcsolata. Most mégis rátalált egy nőre Mc Hawer, akivel az egész életét leélné.

„Egyedül akarok meghalni” – ez hangzott el az előadó szájából, mikor legutóbb beszélgettünk vele. Akkor már túl volt a szakításon Fannival és élvezte, az újbóli agglegényéletet. Olyannyira, hogy kijelentette az AcNewsnak, neki már nem is kell többé nő.

„Örülök, hogy üres a lakás. Nyugi van, nincs, aki piszkáljon. Nem is hiányzik most kapcsolat az életemből. Nem szeretem, mikor korlátoznak. A barátaim újra megjelentek, végre velük lehetek. Nem is állok készen egy új lányra, és szerintem már nem is fogok. Magányt szeretnék! Nem akarok már alkalmazkodni senkihez. Egyedül akarok meghalni, nő nélkül! Üzenem is innen minden csajnak, hogy ne is próbálkozzanak” – mondta akkor.

Úgy tűnik, hogy az üzenet nem ment át mindenkinek, hiszen egy titokzatos nő már akkor elkezdett írogatni a hírességnek. Szó szót követett, és mint megtudtuk, már félig-meddig össze is bútoroztak. A nagy szerelemről maga Mc Hawer számolt be nekünk.

„Az biztos, hogy huszonévessel már nem jövök össze, abból elég volt! Nemrég összeismerkedtem egy korban jobban hozzám illő hölggyel. 10 évvel fiatalabb nálam csak. Egy ideje már figyelte a pályafutásomat, kapcsolataimat, és most érkezett el az a pont, amikor mindketten szabadok voltunk. Aztán rám írt a közösségi oldalamon és elkezdtünk hosszasan levelezni. Észrevettük, hogy mennyi mindenben hasonlítunk abból a szempontból, ahogyan állunk az élet dolgaihoz. Aztán elérkezett az a pont, amikor személyesen találkoztunk végre. Egyből megvolt a varázs kettőnk között, ilyet még sosem éreztem – mondta lelkesen lapunknak Hawer, majd azzal folytatta, hogy minden percet igyekszik kiélvezni. – Feljött hozzám Pestre, most is velem van pár napja már. Minden pillanatot élvezünk, amit egymással tölthetünk. Rengeteg közös témánk van, érett és tapasztalt hölgy, olyan, akire szükségem van. Nincs rám utalva, saját egzisztenciával rendelkezik, van háza, kocsija, munkája, ez pedig biztonságérzetet ad, hogy nem nekem kell eltartani. Nincs hiszti, és tiszteletben tartjuk egymást. ”

Az előadó éppen ezért már alig várja, hogy végleg odaköltözzön hozzá a szerelme.

„Már sürgetem az összebútorozást véglegesen. Szerelmes vagyok, boldogok vagyunk egymással, akkor meg miért ne tennénk meg ezt a lépést? Szerencsére a munkája sem olyan, ami vidékre kötné. Bízom benne, hogy megtaláltam azt a nőt, akinél már kitarthatok életem végéig.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés