ACNEWS

Maci Laci újra gyilkolt

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Szétmarcangolta és megölte a grizzly medve azt a nőt, aki a világ leghíresebb nemzeti parkjában sétált egy túraútvonalon.
Hirdetés
Ad image

Bizonyára mindenki emlékszik Maci Lacira és társaira, ahogy különböző kalandokba keverednek a Yellowstone nemzeti Parkban. Nos, a való életben is vannak medvék, de korántsem annyira barátságosak, mint a népszerű mesében. Itt nem a turisták piknik kosarára pályáznak…

A napokban egy védtelen nőt vadul halálra marcangolt egy hatalmas medve, miközben a népszerű nemzeti parkban túrázott. A nő maradványait egy ösvény mellett fedezték fel a Custer Gallatin Nemzeti Erdőben, a Yellowstone Nemzeti Parkban.

A park közleményében azt írta, hogy a hétvégén fedezték fel a nő holttestét. A vizsgálatot követően a tisztviselők körülményesen fogalmazva úgy vélik, hogy a nőt „egy nyilvánvaló medvével való találkozást követően” ölték meg. A hivatal közleménye szerint a halál oka a nő és a medve közötti „interakció” volt. A támadás a montanai grizzly medvepopuláció és az észlelések számának növekedése közepette történt.

A helyi minisztérium a múlt héten sajtóközleményt adott ki, amelyben a személyzet megerősítette a grizzlymedvék észlelését az egész államban, különösen az északi kontinentális választóvonal és a Great Yellowstone ökoszisztémák közötti területeken. Arra kérték a kempingezőket és a parkokba látogatókat, hogy hordjanak maguknál medveriasztót, dugják el az élelmiszereiket, amíg túráznak, és vigyázzanak a szemetükre – adta hírül a DailyStar.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés