ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Medve támadt a cirkuszi idomárra, aztán jött a durva meglepetés

A medve nem játék,
A medve nem játék,
A cirkuszi mutatvány közepette elégelte meg életét a medve. Gondozójára támadt, akivel percekig birkóztak a színpadon.
Hirdetés
Ad image

Nem titok, hogy az idomított medvék népszerű látványosságnak számítanak Oroszországban mind a mai napig. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ezek az állatok élvezik is, hogy több száz sikongató gyerek előtt léphetnek fel nap mint nap. Donut a minap meg is elégelte azt, hogy egy cirkuszban mutogatják őt. A cérna akkor szakadt el az állatnál, amikor egy deszkán kellett egyensúlyoznia. Ekkor támadt rá a 48 éves gondozójára, Szergej Pricsinicsre

A dühöngő barnamedve a földre taszította az idomárt, aki próbált kiszabadulni a 35 kilós medve alól. Miközben egy másik cirkuszi gondozó egy bot segítségével akarta leszedni róla a medvét. A fenevad végül némileg arrébb ment, így az előadóművésznek sikerült felállnia. Szerencséjére Szergej nyugodt maradt, Donut pedig ezt látva hirtelen elvesztette agresszióját és mintha mi se történt volna engedelmesen kisétált a színpadról Pricsinics mellett.

A gondozó a DailyMail információi szerint kórházba került, azonban ezt a cirkusz tagadta. Az előadás pedig zavartalanul folytatódott. Pricsinics egyébként szándékosan hagyta magát, a célja az volt, hogy megvárja, amíg a medve le nem nyugszik. „Ez egy állat, és ők másképp is tudnak viselkedni, lehet, hogy nem tetszik nekik valami, így is ki tudják fejezni az érzelmeiket. Ezt minden idomár megérti.” – mondta.

Kattints a Watch full videóra hogy lásd, mi történt:

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!