ACNEWS

Medveczky Ilona: Nem ünneplek ilyen katasztrofális események között

Az örökifjú táncosnő ma töltötte be a 81. életévét.

Hirdetés
Ad image

Az örökifjú táncosnő ma töltötte be a 81. életévét.

Medveczky Ilona ma ünnepli a 81. születésnapját, ezért felhívtuk, hogy felköszöntsük, iletve megkérdezzük, hogyan tölti a napját. Csakúgy mint minden évben, most is azzal kezdte  mondandóját, hogy éppen kutyákat etet.

„Épp várja a négy gyönyörű kutyám, hogy megetessem őket. Hallhatja is, hogy éppen keverem nekik az ételt – kezdte nevetve az AcNewsnak a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.  – Reggel óta csörög mindkét telefonom, olyan érzés, mintha százával hívnának az emberek, nem is nagyon érek rá, késésben vagyok saját magammal.”

Ezek után megkérdeztük tőle, hogyan tervez ünnepelni, de mint kiderült, most, hogy a szomszédban szörnyű háború dúl, semmi kedve nincs ahhoz, hogy mulatozzon.

„Ugyanúgy töltöm most ezt a napot, mint bármelyik mást. Persze megható, hogy ennyien gondolnak rám és szeretnek. Az ember persze visszagondol ilyenkor az életére, mást nem tehetek. Ebben a  felgyorsult világban, a katasztrofális események között viszont nem tudok vidám dolgokra gondolni. Ennél többet nem is tudok mondani” – zárta mondandóját a művésznő.

Medveczky Ilona egyébként tavaly a 80. születésnapját közel egy hétig ünnepelte.

„Semmit sem hiányolok és nincs min bánkódni. Sosem gondoltam utólag egyik döntésemről sem, hogy máshogy kellett volna. Az egyetlen, ami mellbe vág, hogy nyolcvanéves lettem. Nem a korom zavar, hiszen fiatalabbnak érzem magam, inkább azt nehéz feldolgozni, hogy szinte most kaptam meg a táncművész diplomámat, és egy szempillantás alatt repült el ez a sok év. De sebaj, menni kell előre, egyetlen tervem maradt, hogy befejezzem a házamat. Folyamatosan építkezem, a tetőtér még befejezésre vár. A munka éltet, mióta 1989-ben megszűnt a revü, mert az örök fiatalság titka, hogy nem szabad megállni!” – mondta akkor a Blikknek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés