ACNEWS

Medveczky Ilona összeomlott – széttépte a végrendeletét

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Az egykori táncosnő annyira csalódott mindenkiben, aki körülvette, hogy eldöntötte; senkire nem hagy semmit. Teljesen magára maradt.
Hirdetés
Ad image

Medveczky Ilona kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, hogy nagy valószínűséggel a teljes öröksége – melyet hosszú évek munkájával gyűjtött össze – az enyészeté lesz. Nincs kire hagynia mesés házát, vagyonát, történelmi ereklyéit. Ugyan sok barátja volt, mára már nem igazán nyitják rá az ajtót.

„Azért téptem szét a sokadszorra írt végrendeletemet, mert akikben bíztam és akikről azt hittem, hogy barátok, azok a legválságosabb helyzetben hagytak cserben. Nagyon ritkán voltam az életben beteg, de valahogy az utóbbi időben, a pandémia óta, miután mindent egyedül csináltam, halmoztam a kéz-, láb-, nyak- és gerinctöréseken át mindent. Pechemre, mikor kapjak csőtörést? December elejétől január végéig… Hát, bizony, a házban tizenkét fok volt. A barátok megkérdezték, miben segíthetnek, de tovább nem jutottak. Az okát pontosan tudtam, hogy azért, mert ha vízvezeték-szerelőt hoznak, nekik kellene kifizetni” – mesélte dr. Karizs Tamás műsorvezetőnek, majd elmondta azt is, hogy a sok csalódás ráébresztette arra, hogy nemsok ember van már a környezetében, akire számíthat.

„Én ott, akkor lehúztam a redőnyt minden értelemben és mindenki felé. Egy kezemen meg tudom számolni, kit méltatok arra, hogy egyáltalán telefonon beszéljek vele” – vágta oda a kemény szavakat.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés