ACNEWS

Meg akarta erőszakolni képviselőtársát a francia szenátor

Pexels
Pexels
A francia szenátor elkábította politikus kolléganőjét, hogy elcsábítsa. Ecstasy tablettát tett a pezsgőjébe.  
Hirdetés
Ad image

– Azt hittem, meg fogok halni. – a 48 éves Sandrine Josso a France 5 televíziós csatornának mesélte el, hogyan élte meg a 66 éves Joël Guerriau francia szenátorral töltött estét. A politikus november 14-én meghívta az európai parlamenti képviselőt az otthonába. Josso és Guerriau tíz éve ismerik egymást, barátok, így a nőt nem lepte meg a meghívás. „Bizalommal telve” ment el hozzá.

Amikor azonban Guerriau megkínálta egy pohár pezsgővel, és többször is megpróbált koccintani vele, gyanút fogott. Mert a pezsgőnek furcsa íze volt. Sokkal „édesebb” volt a szokásosnál, ugyanakkor a francia állítólag a fénnyel is játszott. „Nagyon erősre kapcsolta a lámpát, majd lekapcsolta” – ez egy jól ismert technika, „hogy növelje a gyógyszer hatékonyságát”, ahogy az orvosok később elmagyarázták neki a kórházban, ahol az éjszakát töltötte.

Amikor a „szíve hevesen kalapált” és „izzadt”, látta, hogy Guerriau „egy fehér zacskót tett a konyhában a munkalap alá”. Akkor még nem tudta, hogy az ecstasy volt. A rendőrség később egy házkutatás során megtalálta a kábítószert. Josso el akart tűnni. Rendelt egy taxit, és elmenekült a lakásból. „Pánikba estem, a szívem őrülten vert. Úgy éreztem, mintha szívrohamom lenne”.

Megvizsgálták a kórházban. Az elemzés kimutatta, hogy ecstasy volt a vérében.

Joël Guerriaut letartóztatták. Egy nappal később kizárták pártjából. Sajtóhírek szerint Guerriau a toxikológiai vizsgálat során több kábítószerre is pozitív lett. Metadon, kokain, kannabisz, ópiátok és amfetamin nyomaira bukkantak a vérében.  

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés