ACNEWS

Megáll az ész: mozijegyet kellett venni egy csecsemőnek

fotó: illusztráció / pixabay
fotó: illusztráció / pixabay
Az is bizarr, ha valaki csecsemőt visz a moziba, de hogy jegyet kell vennie neki, az meg abszurd.
Hirdetés
Ad image

A 36 éves Alessia Masaracchia néhány barátjával moziba ment, hogy megnézze Leonardo Pieraccioni legújabb filmjét, a Párizst. Mivel volt egy 40 napos gyermekük, hordozóval magához rögzítve őt is elvitte. De amikor megérkeztek a moziba, kellemetlen meglepetés érte őket. A négy felnőtt jegy mellett a gyermekért is fizetnie kellett, aki természetesen nem tudta még megnézni a filmet.

A paradox eset 2024. január 20-án, szombaton történt a bergamoi Stezzano városban található Arcadia moziban. Az anyuka azt állította, hogy az újszülött baba csendes, senkit nem zavar, de gyakran kell szoptatni. A moziban azt a magyarázatot adták neki, hogy biztonsági okokból az újszülött belépését is regisztrálni kell – írta a newsprima.it.

Alessia megértette a belépők regisztrálásának szükségességét, de ingyenjegyet kért a kisfiának, aki amúgy sem élvezhette volna a vetítést, és még csak helyet sem foglalt. Végül nem volt mit tenni: ki kellett fizetnie a kedvezményes jegy teljes árát, kilenc eurót.

Alessia elmondása szerint végül a kicsi még csak nem is sírt, sőt még szoptatni sem kellett. A lapnak nyilatkozó mozi vezetői kifejtették, hogy mindenki fizet, a kilenc évnél fiatalabb gyerekeknek is meg kell venni a kedvezményes jegyet, akkor miért ne kellene egy 40 napos csecsemőnek?

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés