ACNEWS

Megbocsátotta Tóth Gabinak a megcsalást Krausz Gábor

Tóth Gabinak csak Tóth Gabi nyújthat segítő kezet Fotó: TV2
Tóth Gabinak csak Tóth Gabi nyújthat segítő kezet Fotó: TV2
Amikor kiderült, hogy az énekesnő nem bírt a vérével, és elárulta a férjét, Krausz Gábor a kislányára gondolt és megbocsátott.
Hirdetés
Ad image

Nem először lépett félre Tóth Gabi. De a férje azért, hogy a családját megmentse, egyben tartsa, inkább szemet hunyt az otromba árulás fölött. Megbocsátotta a megcsalást, a hazugságot, a megalázást.

„Gábornak nagyon fontos volt ez a család, hiszen neki igazából sosem volt lehetősége megélni, milyen ez. Még gyerek volt, amikor elvesztette az édesanyját. Úgy tudom, az apjával sem volt sokáig szoros a kapcsolata, a családja többsége külföldön él – mesélte a séf barátja a Blikknek. Így amikor bekerült a Tóth famíliába, majd megszületett a kislánya, úgy érezte, végre a helyén van. Ezt az idillt és boldogságot pedig mindenáron szerette volna megtartani. Még úgy is, ha élete legnehezebb döntését kell meghoznia, és meg kell bocsátania azt, hogy a felesége félrenézett.”

Krausz Gábor rajongásig szerette a családját és a megálmodott közös otthont, amelyet soha nem akart elhagyni. Azt gondolta, Tóth Gabi mellett öregszik majd meg.

„Nehéz időszak volt. De mivel akkor úgy tűnt, mind a ketten a családot és a közös jövőt választották, azt hittük, túl lesznek rajta – magyarázta a barát. A séfnek fogalma sem volt arról, hogy Tóth Gabi újra és újra is elárulja, megcsalja őt. Amikor Krausz Gábor erre rájött, fájdalmában azonnal véget vetett a megalázó kapcsolatnak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés