ACNEWS

Megdöbbentő diagnózis: kék lett egy terhes anya lába 

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
A terhes nőnek hirtelen kék lett a lába, és alig hitt a diagnózisnak.
Hirdetés
Ad image

A TikTokon egy norvég nő egy „őrült éjszakáról” mesélt. Kék combokkal érkezett a kórházba. Az ok őt is és az orvosokat is meglepte.

A 27 éves norvég Malin Haraldsen számára sokkoló volt, amikor egy éjszaka felébredt. Azonnal észrevette a zúzódásokat a lábán, úgy nézett ki, mintha véraláfutások borítanák. A terhes nő és párja aggódva indultak el a kórházba.

„Az orvosok attól tartottak, hogy súlyos vérrög keletkezett” – írja a TikTokon. De ez még nem minden: a norvég nő ujjai és körmei is megváltoztatták a színüket. „Rettenetesen megijedtem” – mondja Haraldsen.

Fotó: TikTtok kép / MSWARRTTV

Az orvosok ultrahangos vizsgálatot végeztek a lábain, az ujjain és a hasán. Ám az állapota romlani látszott, a lábai még sötétebbek lila és fekete színűek lettek. Az orvosok még jobban aggódtak, és vérhígítót adtak neki.

Furcsa módon a sötét elszíneződött lábak ellenére a terhes nőnek nem volt más testi panasza. A vérrög ugyanis normális esetben olyan tünetekkel járhat, mint a fájdalom, a nehézségi és szorító érzés, a duzzanat, sőt a bőr vörössége – írta a blick.ch.

Körülbelül öt óra bizonytalanság után megoldódott a rejtély. Kiderült, hogy az új farmernadrágja volt a hibás a kék lábakért. A farmerek okozta bőrelszíneződéseket a rossz szín vagy a nem megfelelő festési technika okozhatta. A gyártás során a rögzítő vagy pácoló anyagok hiánya az érintett testrészek elszíneződéséhez vezethet. „Megkönnyebbültem, de nagyon zavarba is jöttem. Az orvosok és én sem tudtuk abbahagyni a nevetést, miután kiderült az ok”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés