ACNEWS

Megdöbbentő dolgot árult el Zámbó Jimmy haláláról a fia

Fotó: MTI
Fotó: MTI
Hiába derítette ki a rendőrség, hogy az énekes halálát nem gyilkosság, hanem baleset okozta, a rajongók képtelenek elhinni.
Hirdetés
Ad image

Panaszkodva mesélt Zámbó Jimmy fia, Adrián arról, hogy mennyire megviselte őt a 23 éve elveszített édesapja halála. Meg az azt követő vádaskodás, miszerint nem baleset, hanem gyilkosság miatt veszítette életét a legendás énekes. Adrián, ha tehette, messze elkerülte a média figyelmét, viszont most Lakatos Leventénél járt, ahol mesélt az életéről. Azt is elárulta, hogyan élte meg édesapja tragédiáját. Levente arra is rákérdezett hogy a szülei kapcsolata tényleg olyan viharos volt, mint azt a Jimmy-ről készült botrányos sorozatban láthatták a nézők. Majd Adrián felidézte, hogy édesapja tragédiájakor őt és édesanyjukat viselte meg a legjobban a médiacirkusz.

„Azért ez a médiafelhajtás, ami övezett minket akkor, ami körülöttünk volt, azt nem kívánom senkinek. Ott anyu minden volt, csak úrinő nem, ráaggadták a gyilkos titulust, és mindent, amit el tudsz képzelni” – idézte a Bors Adrián Leventének mondott szavait. 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés