ACNEWS

Megdöbbentő fordulat Sándor halálában, ezért ölték meg

Mélyen megrázta a sajószentpéteri szomszédokat a tragédia /fotó: MTI
Mélyen megrázta a sajószentpéteri szomszédokat a tragédia /fotó: MTI
A tragikus sorsú exbokszoló egyszerűen leütötte a beszélgető vendéget, aki - az ügyvédje szerint – önvédelemből szúrt.
Hirdetés
Ad image

A négycsillagos békéscsabai szálloda videókamerája felvételei alapján úgy tűnik, az emberöléssel gyanúsított vendég jogosan védekezett a biztonsági őrrel szemben. Utóbbit, Sz. Sándort nagy tisztelet övezte a városban, de ezúttal súlyos hibát vétett. A felvételeken látszik, amint Sándor megérkezik, odalép egy beszélgető vendéghez, és ököllel arcon üti. Aki a földre zuhan.

A földön dulakodás közben a vendég villámgyorsan többször is megszúrta a támadója lábát, akinek az egyik döfés a combja artériáját érte. A biztonsági őr lábából dőlt a vér. Bár kórházba szállították, már nem tudták megmenteni az életét. Elvérzett. A késelő vendég súlyos agyrázkódást kapott.

Az emberöléssel gyanúsított férfi ügyvédje a TV2  Tényeknek mutatta meg a kamerafelvételeket. Szerinte amit ott látni, az azt bizonyítja, hogy a védence önvédelemből szúrt. Ráadásul a volt bokszoló speciális taktikai kesztyűben ütötte meg a vendéget, aminek az ujjainak külső felületén kemény műanyagbetét van. Ez a kesztyű verekedés közben súlyos sérülést okozhat az ellenfél arcán, miközben a viselője kézfejét megvédi a zúzódástól, a sérüléstől.

Az ügyvéd arról elfelejtett beszélni, hogy mi váltotta ki a tragikus sorsú biztonsági őr haragját, és miért érkezett egy speciális kesztyűben.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés