ACNEWS

Megdöbbentő utolsó kívánságok – bizarr temetések

Forrás: Pixabay
Forrás: Pixabay
Darth Vader és Gandalf is megjelent már temetésen, de volt utolsó kívánság, ahol sztriptíztáncosok vonultak fel egyszál fehérneműben.
Hirdetés
Ad image

Egy haláleset minden esetben tragédia a családnak, hozzátartozóknak. A legtöbb esetben ilyenkor megvannak azok a családi, vallási hagyományok, amik a szertartást keretezik. Sokszor azonban a haldokló végrendeletében meghagyja, hogy milyen búcsút képzelt el magának.

A végakaratban viszont gyakran sokkoló kérések is feltűnnek. Egy, a The Sun által szemlézett kutatás szerint előfordult, hogy a halott két sztriptíztáncosnőt kért a búcsúztatóra, akik fehérneműben szórakoztatták a gyászolókat. Más szertartásokon a temetkezési vállalkozóknak Darth Vader, vagy Gandalf jelmezbe kellett bújniuk, míg egy földműves koporsóját szénával bélelték ki. Egy férfi utolsó kívánsága pedig az volt, hogy Mikulás-jelmezben helyezzék örök nyugalomra.

A legextrémebb viselet díját azonban egyértelműen egy 90-es éveiben meghalt férfi érdemelte ki. Ő ugyanis arra kérte a hozzátartozóit, hogy ne viseljenek semmit a halotti toron, sőt, ő maga is úgy feküdt a koporsóba, ahogyan a világra jött. Anyaszült meztelenül.

Az elmúlt 20 évben egyre több nagyszerű példát láttunk arra, hogy az emberek hogyan teszik igazán személyessé a szeretteik temetését – mesélte Mark Screeton, a SunLife biztosítótársaság vezérigazgatója.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés