ACNEWS

Gálvölgyi János már előző nap érezte a bajt

Gálvölgyi János / Fotó: Vadas Róbert (Vadaro) - wikimedia.org
Gálvölgyi János / Fotó: Vadas Róbert (Vadaro) - wikimedia.org
Már a kórházba szállítása előtt rosszul érezte magát a színművész.
Hirdetés
Ad image

Az egész ország aggódik Gálvölgyi Jánosért, aki a napokban került kórházba, mert nem kapott levegőt. A színész jelenleg is az intenzíven fekszik. Az állapota súlyos, de stabil.

Az AcNews megtudta, hogy Gálvölgyi János már a fulladozása előtti napon sem érezte jól magát.

„A kórházba szállítását megelőző napon még találkoztunk. A járása nem volt nehézkes, lerohant utánam a lépcsőn. A beszéde viszont nem volt az igazi. Lassabban, és nehezebben kommunikált” – mesélte lapunknak a barátja, majd azt is hozzátette, hogy a viselkedése is másabb volt a színművésznek.

„Mindig jókedvűen beszélgetünk, de most nem volt humoránál. Azt mondta, nincs jól. Máskor is voltak már ilyesfajta egészségügyi gondjai, de ilyen nagy baj még sosem történt utána” – mondta a neve elhallgatását kérő barát.

Mint ismert, Gálvölgyi János szerdán lett rosszul. A családtagjai hívták a mentőket, amikor látták, hogy komoly a veszély – de nem érkezett segítség az Országos Mentőszolgálattól.

Az egész ország felhördült, és egy emberként szidják azóta is a mentőket. Erről ITT írtunk.

Az aggódó család közleményben tudatta mindenkivel, hogy a színművész állapota egyelőre stabil.

„A Gálvölgyi család ezúton értesíti a sajtó munkatársait, hogy Gálvölgyi János színművészt kórházban ápolják, állapota stabil, de a közeljövőben tervezett előadásait lemondja.

Gálvölgyi Jánost 2023. május 10-én, délelőtt a család szállította kórházba, miután súlyos légzési panaszok léptek fel nála. Gondos orvosi ellátásban részesül a SOTE klinikáján. Állapota súlyos, de stabil.

Amennyiben állapotában változás állna be, arról a család tájékoztatni fogja a közvéleményt” – áll a család közleményében.

Gálvölgyi János két hét múlva lesz 75 éves. Remélhetőleg addigra otthonában lábadozhat.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés