ACNEWS

2024. September 18.   |   Diána napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Megfojtotta két kislányát a korábbi szépségkirálynő

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
A férje talált rá holtan az egykori szépségkirálynőre, és két gyermekére. Kiderült, hogy az anya volt a gyilkosuk.
Hirdetés
Ad image

Hihetetlen családi dráma ért véget szerdán három halálos áldozattal. Egy anya és két lánya holtan feküdtek az ágyban. De senki nem tuott róluk. A két gyerek apja fedezte fel tegnap a halott családját a muckendorfi házuk hálószobájában.

A nyomozás azóta is javában tart. A boncolás előzetes eredményeiből kiderült, hogy a két gyermek fulladásos halált halt. A 29 éves anya addig nyomott egy párnát a két lány arcára, amíg azok nem lélegeztek többé. Aztán magával is végzett – írja a krone.at

„A nyomozás azonban minden irányban folytatódik. Mert a legnyilvánvalóbb dolgoknak sem mindig kell igaznak lenniük” – magyarázta Stefan Pfandler, az állami bűnügyi hivatal vezetője.

A véres tett indítékát és pontos hátterét még nem sikerült kideríteni, a nyomozás még folyamatban van. A beszámolók szerint semmi sem utal arra, hogy a fiatal nőnek pszichés problémái lettek volna. A 29 éves nő vadász volt, és néhány évvel ezelőtt Miss Weinviertel címet is nyert.

A szörnyű bűncselekményre azért derült fény, mert az anya szerdán nem jelent meg a munkahelyén. Egy rokon szólt a gyerekek apjának, a nő volt élettársának, akinek még volt kulcsa a házhoz. A rendőrként dolgozó apa, a volt élettársat és két lányát a családi ház felső szintjén találta meg. A pisztoly az ágy mellett feküdt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés