ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Megfojtotta Laár Andrást a házassága, ezért menekült a válásba

Fotó: Laár András/Facebook
Fotó: Laár András/Facebook
Rég volt ilyen boldog a zenész, amióta faképénél hagyta a feleségét és albérletbe költözött, mintha teljesen kicserélték volna.
Hirdetés
Ad image

A zenész úgy érezte, megfojtja a 15 éve tartó házassága, emiatt menekült el hazulról és kezdett új életet 69 éves létére. Pedig az ember azt hinné, hogy a humor nagyágyúja, a bölcs gondolatairól híres Laár András boldog életet élt a feleségével és a kamaszfiával, Budával. Csakhogy a látszat csalt. A blikknek elárulta: „Be vagyok fogva egy nő elképzeléseinek ketrecébe.” Erre június 17-én jött rá.

„Nem kell tovább mindkettőnk számára tarthatatlan helyzetben élni tovább és lelkileg nyomorodni. Ki kell lépni abból a zűrzavarból, feszítő légkörből és a saját utunkat járni – magyarázta a lapnak Laár. Aki előbb albérletbe költözött, azóta már egy barátja lakásában élvezi az egyedüllétet. Feleségéről, Katiról nem akar rosszat mondani, úgy hiszi, találkozniuk kellett, hogy megszülessen a most 13 éves fiuk, Buda.

A zenész szerint a fő konfliktust az okozta a párjával, hogy az elmúlt években nem tudott az alkotással, a festéssel és a zenével foglalkozni. „Csak éjszaka, fülessel a fejemen zenélhettem otthon” – panaszolta Laár András. Aki a legidősebb fiát sem látogathatta, és a barátaira sem jutott ideje, mert abból is csak probléma volt. „Mikor is csinálhattam volna mindezt, ha be vagyok fogva egy nő elképzeléseinek ketrecébe? – tette fel a költői kérdést a humorista-zenész. Hozzátette: „Én ezzel tisztában voltam, de akkor még erősebb volt bennem a küldetéstudat, hogy feláldozzam magam. Most azonban eljött az én időm!” Laár András szeretné békében lebonyolítani a válást, és megalkotná az életművét.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés