ACNEWS

Meggyilkoltak egy fegyencet a szombathelyi börtönben

12 évre rács mögé került a debreceni gyilkos /fotó: Pixabay
12 évre rács mögé került a debreceni gyilkos /fotó: Pixabay
Tévénézés közben vesztek össze az elítéltek, többen is rátámadhattak az áldozatra, de csak egyet vádolt meg a hatóság.
Hirdetés
Ad image

Mi folyik a szombathelyi börtönben? Miért kellett meghalni az elítélt férfinak? Hol voltak a verekedés idején az őrök? Miért csak egy vádlottja van a gyilkosságnak? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a bíróság a választ, miközben a gyilkossággal vádolt férfi az előkészületi ülésen bocsánatot kért az elhunyt áldozat édesapjától.

A gyilkos férfi fojtófogással befogta a bal könyökhajlatába a sértett nyakát, majd jobb kezével több alkalommal megütötte a fejét. Ezután a földre zuhantak mindketten, közben az áldozat beütötte a fejét a vaságyba. Akkor egy harmadik társuk vetett véget a bántalmazásnak, ami után a sérültet kórházba kellett vinni.

Az édesapja utolsó emléke: megvert, nyaktól lefelé megbénult fia az ágyhoz kikötve fekszik a kórházban, keze, lába bilincsbe verve,

„…Nem engedték, hogy beszéljek vele. Abban a pillanatba, hogy elaltatták, már odamehettem hozzá” – mesélte a sírástól elcsukló hangon az édesapja. Az édesapa feljelentést tett a történtek miatt.

A gyilkost halált okozó testi sértéssel vádolják. Ő viszont azt mondja, önvédelemből verekedett. A tárgyaláson felidézte, hogy a cellában négyen voltak, amikor összekaptak tévéműsor miatt. A halálra vert rab bűne annyi volt, hogy egy másik csatornára váltott, ez nem tetszett a vádlottnak – adta hírül a TV2 Tények.

A bántalmazás következtében a sértett olyan súlyos nyaki-, gerincvelő sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítást követően meghalt. A gyászoló apa máig nem hiszi, hogy a nagytermetű fiát egyedül verte halálra a vádlott. Szerinte többen támadtak rá.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés