ACNEWS

2024. June 29.   |   Péter, Pál napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Meghalt a 22 éves lány, akit futópad röpített ki az ablakon – VIDEÓ

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Egy videón látható, ahogy egy nő megbotlik egy futópadon, majd az ablakon keresztül kizuhan egy épületből. Nem élte túl a balesetet.
Hirdetés
Ad image

A fiatal nő lassan sétál a futópadon egy fitneszközpontban. Egy törülközővel törli meg az arcát, és egy pillanatra másra figyel. Aztán megtörténik a baj: megbotlik a futópadon, és hanyatt esik, át a mögötte lévő nyitott ablakon. Kétségbeesetten próbál megkapaszkodni az ablakkeretben – hiába. A mélybe zuhan.

A bizarr baleset június 18-án történt az indonéziai, Pontaniak városában. A 22 éves nő délután 1 óra körül a futópadon edzett. Az esés után vérző fejjel szállították kórházba. Az orvosok már nem tudták megmenteni. A boncolása során kiderült, hogy számos zúzódás és vérömleny volt az arcán és a testén, valamint vágások keletkeztek a fején, amelyek a vérzést okozták.

Az edzőterem a baleset után három napig zárva maradt. A rendőrség vizsgálatot indított a fitneszközpont vezetői ellen. Hanyagsággal vádolják őket.

A rendőrség szóvivője elmondta, hogy a baleset áldozata a halála napján a nővérével és egy barátjával edzett az edzőteremben. A fiatal nő barátja azt javasolta, hogy a második emeleten eddzenek. A javaslatot elutasították, a baleset áldozata ragaszkodott ahhoz, hogy a harmadik emeleten lévő futópadot használják – írja a blick.ch.

A nő körülbelül 30 percig futott a futópadon, „amíg le nem lassult”, és végül bekövetkezett a tragédia. A rendőrségi szóvivő kifogásolta, hogy a futópadot túl közel helyezték el a nyitott ablakhoz. Az ablak és a futópad közötti távolság mindössze 60 centiméter volt. Ami még rosszabb, a padló és az ablak alsó széle közötti távolság mindössze 30 centiméter volt. Az ablak, amelyen a nő átesett 90 centiméter széles volt. Az edzőtermi felügyelő pedig éppen szünetet tartott.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés