ACNEWS

Meghalt a csecsemő, akit egy rendőr hagyott az autóban

Fekete péntek Bécsben: 5 nőt öltek meg egy nap alatt Fotó: Unsplash
Fekete péntek Bécsben: 5 nőt öltek meg egy nap alatt Fotó: Unsplash
Az apa ellen eljárás indult, miután az autóban felejtette az egyéves gyereket.
Hirdetés
Ad image

28 fok és ragyogó napsütés: a római időjárás az olasz főváros sok lakosát deríti jó kedvre, a meleg időnek azonban árnyoldalai is vannak, ahogy azt egy kisgyermek szüleinek fájdalmak árán kellett megtapasztalniuk.

Egyéves kislányukat holtan találták egy felforrósodott autóban Cecchignola kerületben. Az első megállapítások szerint a rendőrség úgy véli, hogy a kislány azért halt meg, mert feltehetően édesapja a kocsiban felejtette. A férfinak óvodába kellett volna vinnie a gyereket. Amikor az anya délután 2 óra körül megjelent a kislányért, azt mondták neki, hogy a 14 hónapos gyermek nem érkezett meg – írja Blick.

Az anya állítólag kirohant az óvodából, felismerte a férje napsütésben parkoló autóját, és a járműben találta meg az élettelen kislányt. Az anya hangosan sikoltozott kétségbeesésében. Egy férfi, aki véletlenül arra járt, segítségére sietett, és betörte az autó ablakát, hogy kiszedje a kisbabát a felforrósodott autóból.

Azonnal hívták a mentőszolgálatot. A kislány életét azonban már nem tudták megmenteni. Minden újraélesztési kísérlet sikertelen volt. Jelenleg mindkét szülő sokkos állapotban van.

Az autót lefoglalták. A rendőrség most vizsgálja, hogyan történhetett a tragédia. Az apa – egy rendőrtiszt – ellen a gyermek elhanyagolása miatt jelenleg folyik nyomozás.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés