ACNEWS

Meghalt a Vizoviczki-ügy koronatanúja

V. István halálhírét egy edzőterem Facebook-oldalán hozták nyilvánosságra. 

Hirdetés
Ad image

V. István halálhírét egy edzőterem Facebook-oldalán hozták nyilvánosságra. 

Egy emléküzenettel adták hírül V. halálát. Azt, hogy a halálesetet mi okozta, nem tudni.

 

V. István a testőre és bizalmasa volt Vizoviczki Lászlónak, a diszkópápának, és a zsarukorrupciós ügyben őt is aznap – 2012. május 31-én – vitték el, mint a magas beosztású rendőröket. A büntetőeljárásban idén február 9-én hirdették ki az elsőfokú ítéletet.

Vizoviczki László, a budapesti éjszaka császára szigorúan titkos adatokat vett pénzért rendőröktől, hogy megtudja, mikor, melyik érdekeltségébe tartozó szórakozóhelyre tervez akciót a hatóság. A diszkópápa csak hét évre megy a rácsok mögé, ám a korrupt, a rendőrségtől azóta már fegyelmivel eltávolított főzsarukra 9-11 év fegyház vár. Az ítélet nem jogerős, a vádlottak ügyében eljáró mind a 12 ügyvéd élt a fellebbezés jogával.

A súlyos büntetésben része volt V. István vallomásainak is. V. letartóztatása után pár héttel kikerült a rácsok mögül, és ahogy beszámoltunk róla, ennek oka az lehetett, hogy az ügy koronatanúja lett. Egyes hírek szerint azért, mert vallomást tett, ezt pedig így „honorálták” neki. Sokan azonban nem mondtak ezért köszönetet, sőt a férfi több fenyegetést is kapott, ami miatt rendőrök hada védte egy ideig a Pest megyében található házát – írta a Blikk.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés