ACNEWS

Meghalt Berki Krisztián

A médiasztár 41 éves volt.

Hirdetés
Ad image

A médiasztár 41 éves volt.

Az elmúlt órában került ki a hír, miszerint az ismert tévés személyiség, egykori focista, üzletember IX. kerületi Tinódi utcai lakásában jelenleg a BRFK nyomozói helyszínelnek. Az utcát a rendőrök lezárták, a ház előtt Hódi Pamela és Mazsi zokognak. A hírt a naphire.hu és Blikk napilapnak is megerősítette a rendőrség. Berki Krisztián halálának oka egyelőre ismeretlen. A tragikus sorsú celebet felesége, Mazsi és két kislánya gyászolja.

Berki Mazsi zokogva erősítette meg a hírt

„Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk” – mondta a Borsnak.

A Blikk időközben elérte telefonon Berki Krisztián édesanyját is.

„Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam… Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt. Nem fogom fel, úgy tudom nem volt beteg, nem volt semmi baja” – mondta zokogva Berki Krisztián édesanyja, Júlia.

A 24.hu érdeklődésére a BRFK sajtóosztálya korábban azt közölte, egy haláleset miatt zajlik helyszíni intézkedés, és idegenkezűség gyanúja nem merült fel az ügyben, tehát nem gyilkosság történt.

A lap most úgy értesült, Berki Krisztián nem öngyilkos lett. A BRFK az üggyel kapcsolatos megkeresésére azt közölte, hogy kábítószer gyanús anyagokat találtak a helyszínen, ezért emiatt büntetőeljárás is indul. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

A hírességek folyamatosan rakják ki amegemlékező posztokat a celebről.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés