ACNEWS

Pezsgőfürdőben fulladt meg a Jóbarátok sztárja

Matthew Perry / wikipedia.org
Matthew Perry / wikipedia.org
Mindössze 54 éves korában elhunyt Matthew Perry amerikai tévésztár. Szombat délelőtt holtan találták – megfulladhatott.
Hirdetés
Ad image

Mindössze 54 éves korában elhunyt Matthew Perry amerikai tévésztár. Sajtóértesülések szerint helyi idő szerint szombat délelőtt holtan találták – feltehetően „megfulladhatott”.

Perry aktívan sportolt. Kétórás „pickleball” edzés után az asszisztense fedezte fel élettelenül Los Angeles-i otthona pezsgőfürdőjében. Az asszisztens értesítette a mentőket.

A halál pontos oka, és az, hogy a sportesemény valóban kiváltó ok-e, egyelőre nem tisztázott. Nem voltak bűncselekményre utaló jelek. Kábítószert sem találtak a helyszínen.

Perry az 1990-es években a szarkasztikus Chandler Bing szerepével vált világhírűvé a kultikus Friends-Jóbarátok televíziós sorozatban. A sitcom sztárjai közé tartozott Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer is. A sorozat még ma is nagyon népszerű.

A színész 2022 novemberében megjelent önéletrajzában és különböző interjúiban elismerte több évtizeden át tartó alkohol- és drogfüggőségét, amely a Barátok közt készítése során is fájdalmasan elkísérte. 

Saját bevallása Perry 2021-ben végre tiszta lett.

(Fotó: wikipedia)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés