ACNEWS

2024. September 23.   |   Tekla napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Meghan Markle hamis interjúkat készített podcatsorozatában

Meghan Markle. Fotó Northern Ireland Office
Meghan Markle. Fotó Northern Ireland Office
A megalapozott gyanú szerint Sussex hercegnéje ott se volt több alkalommal, amikor éppen interjút készített valamely hírességgel.
Hirdetés
Ad image

Állítólag a Spotifyon megtalálható Archetypes című podcastsorozatában hallható interjúi közül többet is az alkalmazottaival készíttette el.

Mint ismeretes, Harry herceg és Meghan Markle közös megegyezéssel szerződést bontott a Spotifyjal, ahol a hercegné Archetypes című podcastja található. Még 2020-ban írtak alá egy 20 millió dollárról szóló megállapodást. Ám mert a pár azt szerette volna, hogy műsoraikat ne kizárólag a Spotify forgalmazhassa, megszüntették a szerződést.  

Most azonban több forrás is azt állítja, hogy a podcast néhány adásában az interjúkat más munkatársak készítették el, és a hercegné kérdéseit tartalmazó hanganyagot csak később rögzítették.

Nem először vetődik fel a gyanú, hogy az odaérkező vendégek valójában nem Markle-lel beszélgettek. Még tavaly nyáron az egyik interjúalany, Allison Yarrow New York-i újságíró emelt szót amiatt, hogy amikor interjút készítettek vele, a sussexi pár produkciós cégének egyik tagjával, egy Farrah Safarfi nevezetű nővel beszélgetett.

A Spotify egyébként korábban már bejelentette, hogy elbocsát körülbelül 200 alkalmazottat, akik a podcastekkel foglalkoznak. Bár a hallgatók körében kifejezetten népszerűvé vált ez a műfaj, a streamingszolgáltató szerint nehéz nyereséghez jutni belőle – írja az Index.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés