ACNEWS

Megharagudtak a sztárok Ördög Nórára

Fotó: Novák Krisztina
Fotó: Novák Krisztina
Még a higgadt műsorvezető is megrökönyödött olykor, mire ragadtatják magukat vele szemben a sztárok verseny közben.
Hirdetés
Ad image

A versenyző párosok rendszeresen kapnak levelet, instrukciókat Nóri aláírásával a TV2 Ázsia Expressz című új műsorában. És rendszeresen meg is sértődnek.

„Természetesen a játékosok pontosan tudják, hogy nem én találom ki a próbatételeket. Nem én írom a leveleket. Nem én fogalmazom. Viszont a megpróbáltatásaik közepette ezt sokszor elfelejtik. És kapóra jön számukra, hogy kudarcaikkal szembesülve menet közben legalább van kit szidniuk, hibáztaniuk” – mesélte az AcNews-nak a műsorvezető.

Előfordul, hogy azok a játékosok, akik nem figyelnek és belesétálnak valamely csapdába, később a műsorvezetőt küldik még melegebb éghajlatra, sőt a felmenői is szóba kerülnek… Amikor pedig vége egy próbatételnek, és megérkeznek az állomásra, kimerülten és idegesen, van aki duzzog, nem tudja visszafogni magát, és Nórira támad, őt kéri számon. Például azt, hogy egészen máshogy kellett volna megfogalmaznia azt a levelet. Ilyenkor kell egy kis idő, mire ismét a helyükre kerülnek az érzelmek, és belátják, Nóri műsorvezető, nem pedig szerkesztő és írnok, vagyis nem tehet semmiről.

„Engem ez nem bánt, sőt kezdek rájönni, hogy ez lett a karmám. Ugyanis a csatorna főzős műsorában is én vagyok a gonosz. Mindig olyan hírrel érkezem, amelyik megnehezíti a munkájukat” – zárta szavait vidáman a műsorvezető.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés