ACNEWS

Megható üzenetet küldött a leukémiás kislány Katalin hercegnének

Forrás: YouTube
Forrás: YouTube
4 éves korában diagnosztizálták leukémiával a kis Milát. Akkor Katalin hercegné látogatta meg. Most, 4 évvel később ő segíti a hercegnét.
Hirdetés
Ad image

A 8 éves Milát négyéves korában diagnosztizálták leukémiával. Ez önmagában is borzalmas egy ennyi idős gyerek és a családja számára, de abban az évben ütötte fel a fejét a koronavírus is. Így a családja biztonsági okokból nem látogathatta a kislányt. A kórház ablakán keresztül láthatták csak Milát hónapokon keresztül. Az egyik ilyen látogatásról készült kép, amin a lány apja, Scott beszélget Milával percek alatt bejárta a sajtót. És eljutott Katalin hercegnéhez is.

A hercegné ekkor a National Portrait Gallery-vel összefogva készített egy albumot, ami a covid-helyzetet mutatja be. Az a kép is bekerült a válogatásba, ahol a kis Mila örömmel nyomja az arcát az ablakhoz, miközben csillogó szemekkel figyeli apukáját, aki a kórház ablaka előtt álldogál. Ez a kép vezetett az akkor 4 éves kislány és Katalin hercegné első telefonbeszélgetéséhez. Amit végül 2021-ben két találkozó követett.

Ma már Mila rákmentesnek számít, azonban, ahogy arról az ACNews is beszámolt, Katalin hercegné szervezetében rákos sejteket találtak. Így a kislány úgy érzi, hogy most rajta a sor, hogy támogassa a hercegnét. „Bátor leszel, mert én voltam és harcolni fogsz ellene, mint én.” – üzente a 8 éves ráktúlélő a hercegnének, amiről a Blick számolt be.

De ki fogja helyettesíteni Katalint és Vilmost?

A brit királyi családnak egyértelműen óriási gondokkal kell szembenéznie. Először Katalin esett át egy hasi műtéten, majd III. Károlynál diagnosztizáltak először rákot, nem sokkal később pedig a leendő királynénál is. A kérdés pedig jogos. Mégis ki fogja őket helyettesíteni a hivatalos rendezvényeken? Vilmos ugyanis értelemszerűen, bár meg-meg jelenik a hivatalos eseményeken, de családjával szeretne lenni. A királyt és a hercegnét jelenleg is kezelik, míg Harry és Meghan Markle továbbra is Amerikában húzza meg magát. Bár Kamilla királyné próbálja helyettesíteni a férjét, ahogy tudja, de egymaga képtelen ellátni az összes hivatalos megoldást.

Mi lehet a megoldás?

A Blick spekulációja szerint egyre több családtag lesz kénytelen beállni úgymond a kispadról játszani. Így jöhet szóba Anna hercegnő (73) és sógornője, Sophie hercegné (59). Őket régóta a királyi család titkos fegyvereként emlegetik, miután Erzsébet királynő lányát kifejezetten szorgalmasnak tartják. De Edward felesége, Sophie hercegné is tapasztalt a hivatalos megjelenések terén. 1999-es esküvőjük óta folyamatosan dolgozik, és a legtöbb családtagjával ellentétben ő nem a magánéleti viharokkal hívja fel magára az emberek figyelmét.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés