ACNEWS

Megijedt az USA: Moszkva nukleáris űrháborúra készül

Pixabay
Pixabay
Az Egyesült Államok információi szerint a Kreml megkezdte a nukleáris űrfegyverek fejlesztését. Az eszközökkel a műholdakat támadnák.
Hirdetés
Ad image

A Képviselőház hírszerzési bizottságának vezetője zűrzavart okozott az Egyesült Államokban. Azt követeli, hogy Biden adjon ki információkat egy komoly nemzetbiztonsági fenyegetésről. Mert az egyik jelentés orosz űr-atomfegyverről beszél.

Sajtóértesülések szerint az amerikai titkosszolgálatok információkat gyűjtöttek Oroszország új nukleáris ambícióiról az űrben. Több amerikai sajtóorgánum, köztük a New York Times, valamint az ABC és a Fox News csatorna, egyhangúlag arról számolt be, hogy az új orosz nukleáris képességek az űrben lévő műholdak ellen irányulnak, és így veszélyt jelentenek a világűrre. A Kronen beszámolója szerint Mike Turner, az amerikai képviselőház hírszerzési bizottságának elnöke nemzetközi fenyegetésről számolt be. A nukleáris fegyverrendszerek műholdak elleni bevetése ugyanis megbénítaná a katonai kommunikációt és a felderítést egyaránt.

Egyúttal Turner felszólította Joe Bident, hogy tegye nyilvánossá az erről szóló összes információt, ami miatt világszinten megkezdődött a találgatás az orosz fegyverkezésről. Ez azonban nem történt meg, sőt sokan, akik ismeretesek a hírszerzésbe,n a kedélyeket igyekeznek lecsillapítani.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés