ACNEWS

Megint meghalt a temetésén feltámadó idős asszony

Foto_unsplash
Foto_unsplash
Tévesen halottnak nyilvánították, már el akarták temetni, de feltámadt – ám most mégis meghalt.
Hirdetés
Ad image

Ecuadorban egy idős nő, akit tévesen halottnak nyilvánítottak, valóban meghalt. Virrasztás közben felébredt, ismét életjeleket adott magáról, majd az intenzív osztályra került. Ám ott hét nap múlva elhunyt.

Halálát a Quito-i Egészségügyi Minisztérium erősítette meg a Twitteren. A nőt június 9-én szállították Babahoyo városának kórházába agyvérzés gyanújával. Az orvos halottnak nyilvánította, mert nem reagált az újraélesztésre. Amikor a hozzátartozók az ébrenlét során éppen a temetésre akarták átvinni a koporsóban lévő feltételezett holttestet, a 76 éves nő ismét életjelet adott magáról, és fellélegzett. Erről az El Universo című újság számolt be, a családra hivatkozva.

A nő ezután az intenzív osztályra került. Az Egészségügyi Minisztérium közleménye szerint ott átfogó orvosi ellátásban részesült, és rendszeresen kivizsgálták. Az erőfeszítések ellenére a 76 éves nő valóban meghalt. A kormány bejelentette, hogy kivizsgálja az esetet, hogy kiderítsék, hogyan nyilvánították tévedésből a nőt a kórházban halottnak, és majdnem eltemették.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés