ACNEWS

Megismerkedett Shane édesanyjával Szabó Zsófi

Cherylt azonnal elbűvölte a sztár.

Hirdetés
Ad image

Cherylt azonnal elbűvölte a sztár.

Egyre szorosabbra fűzi a családi szálakat Shane Tusup és Szabó Zsófi. A jóképű edző ugyanis már az édesanyjának is bemutatta a műsorvezetőnőt, aki hálaadásra érkezett Magyarországra, miután anya és fia két és fél évig nem látta egymást, többek között a koronavírus- járvány miatt.

„El sem akartam hinni, amíg fel nem szálltam a gépre, mert olyan sokat vártam rá. Nem látod ennyi ideig, aztán hirtelen igen, ott leszek. Nagyszerű volt. Aztán látni, hogy mennyire boldog Zsófival, az csak egy plusz volt, igazából egy teljesen új családot ismertem meg” – vallotta be Cheryl Tusup az RTL Klub Reggeli című műsorában, ahol az első közös pillanatokról is mesélt Zsófival és családjával, sőt egy hálaadás napi vacsorával is megörvendeztette őket.

„Mókás volt, mert nehéz úgy főzni, ha nem találod meg az alapanyagokat hozzá a boltban. De Pálma, Zsófi édesanyja nagyszerű volt, és Zsófival együtt megtaláltunk mindent együtt. Olyan volt, mint egy nagy parti. Rengeteg ember érkezett, családtagok és barátok is, és úgy tűnt, tetszik nekik a hálaadásnapi vacsora, rögtön pálinkával kezdtek” – emlékezett vissza Shane édesanyja, akivel a szerelmespár a karácsonyt is közösen tervezi.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés