ACNEWS

Meglepő szerep – ismert énekesnő tűnt fel Csősz Bogi új sci-fijében

Kedden este mutatták be a 129 című magyar filmet, amelyben a szőke énekesnő, Erdőhegyi Brigitta is feltűnik.

Hirdetés
Ad image

Kedden este mutatták be a 129 című magyar filmet, amelyben a szőke énekesnő, Erdőhegyi Brigitta is feltűnik.

Tegnap került a magyar mozikba Peter Noel 129 című magyar sci-fije, amelynek a keddi esti díszbemutatóján a hazai celebek színe java tette tiszteletét. A produkcióban résztvevő főszereplők is megjelentek a vörös szőnyeges eseményen, és eleinte nem értettük, hogy Erdőhegyi Brigittának mi köze van a filmhez. Meglepetésünkre elárulta a film előtt, hogy egy rövid szerepben debütált a filmvásznon.

A nemzetközi szinten elismert jazz előadó egy csinos bőrszoknyában jelent meg, amihez felülre egy csíkos felsőt választott, megjelenését pedig egy hosszú sállal egészítette ki. Bár egyedül érkezett a gálára, bájos személyisége mágnesként vonzotta magához a jelenlévőket.

„A rendező, Peter Noel már akkor mesélt a munkájáról, még mielőtt elkezdett forgatni. 2013-ban meghívott egy stáb vetítésre, amelyen a múltban játszódó, fekete komédia jelenteit néztük meg. 2016-ban felkért egy forgatási napra a Telenor székházba, akkor vettük fel a  kb.30 másodperces jelenetemet, ami a jövőben, 2062-ben játszódik. Soha nem kérdeztem meg, hogy miért engem választott. Én úgy kezeltem, hogy már korábban bepillantást nyertem a munkájába és láttam, milyen elszánt. Mivel alkotó ember vagyok, ha tudok támogatni valakit azzal, hogy elmegyek a produkciójába, szívesen megteszem. Rövid ideig, egy úgynevezett cameo szerepben (-olyan rövid karakterszerepet jelent filmekben vagy televíziós sorozatok epizódjaiban, melyet ismert színész vagy más ismert személyiség alakít – a szerk.) tűntem fel a filmben. Nagyon élveztem a forgatást, izgalmas volt egy ilyen produkcióban részt venni” – mondta lapunknak a díszbemutatón Erdőhegyi Brigitta, aki első mozis filmjével igazi sztárként tündökölt a maga letisztult szépségével.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés