ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Meglincselné az ország a kisfiút felrúgó jászberényi yakuzást

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Az internetezők a vérét vennék annak a gyerekbántalmazó, három danos, fekete öves karate edzőnek, aki a szolnoki kalandparkban
Hirdetés
Ad image

Meglincselnék, a vérét vennék a felháborodott internetezők annak a jászebrényi karate edzőnek, aki felrúgott egy ötéves kisfiút a szolnoki kalandparkban. Az erről készült videó futótűzként szaladt körbe tegnap az országon. Abban az látszik, hogy a Yakuzák Sport Egyesület vezetője oldalra visz egy kisfiút, majd kirúgja a lábát. Utána hátat fordítva úgy hagyta ott a földre zuhant, mozdulatlanul síró kisgyermeket, hogy vissza se nézett rá rá. Mint azt az AcNews megírta, az edző utána elnézést kért a bántalmazott kisfiútól és a szüleitől. Az ügyben rendőrségi nyomozás indult, garázdasággal és kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják az edzőt.

Bosszúért liheg az internet népe

A gyerekverő yakuzás azóta bujkál, a telefonját sem veszi fel. Azonban a felháborodott internetezők beazonosították őt. Valósággal elárasztották a közösségi oldalakat a bosszúért lihegő hozzászólások. Van hozzászóló, aki várja, hogy a Magyar Kyokushin Szakszövetség elhatárolódjon az oktatótól. De a többség radikálisan oldaná meg a problémát.

„Hát a szülők helyében tuti televerném a csávót” – írta egy posztoló. „Falhoz állítani” – reagált egy másik. „Úgy össze verni ,hogy a drága édesanya SE ismerje fel a szemetet!!” – írta egy olvasó. „Megölném” – tette hozzá tömören egy kommentelő. „Ketrecharcosnak adnám át! Tartson Neki bemutatót. Na azt! örömmel megnézném. De szerintem sokan…” – írta egy újabb olvasó.

Világbajnok thai box-os hívta harcba

Közben reagáltak a harcművészek is a jászberényi yakuzás karatés brutális tettére. Többen is valódi harcra hívták és móresre tanítanák a gyermekbántalmazót. Köztük a 60 éves Kunkli Tivadar thai box világbajnok.

„Kunkli Tivadar vagyok. Én is hírét vettem annak, hogy a szolnoki kalandparkban egy karatemester felrúgott egy kisgyereket. Ez nem sporthoz méltó viselkedés. 60 éves vagyok, nem hívtam ki még senkit. Bármilyen szabályrendszerben, kihívlak A**** Tibor. Mondd az időpontot, hol és mikor. Ne légy gyáva, ne bújj el!” – idézett a világbajnok videójából a Blikk.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés