ACNEWS

Meglőttek egy kisfiút a játszótéren

Légpuska / Fotó: Shutterstock
Légpuska / Fotó: Shutterstock
Az általános iskola melletti játszótéren focizó 15 éves fiú fülét egy légpuskából kilőtt golyó találta el. Az iskolás kórházba került.
Hirdetés
Ad image

A rendőrség a lövöldözőt már felkutatta. Aki azt mondta, hogy ő csak az erkélyen lévő kötélre célzott, és nem tudott a sérült fiúról.

A játszótéren három fiú focizott. Nagyjából fél óra játék után az egyik fiú azt érezte, hogy valami eltalálta a fülét, és megállt. Először azt gondolta, hogy kő csapódott a fülének.A barátja vette észre a lövedéket, ezután megkeresték a fiú szüleit, akik felhívták a rendőrséget. A fiút ezután a szülei a besztercebányai kórházba vitték, hogy ellássák a sérülését. Szerencsére nem történt komolyabb baja, és a hallása sem sérült meg.

„A szobám kanapéjáról lőttem az erkélyen lévő kötélre. Nem gondoltam volna, hogy egyáltalán eltalálok valakit. Rendkívül sajnálom, hogy megsebesítettem egy gyereket. Nekem is van egy fiam” – mondta a zólyomi férfi, aki a légpisztollyal lőtt. „A rendőrségen kihallgattak, és ott bocsánatot kértem a fiú apjától. Engem is sokkolt a dolog. Csak akkor tudtam meg, mi történt, amikor a rendőrök eljöttek hozzánk” – mondta a lövöldöző, hozzátéve, hogy nem tudta, hogy a játszótéren gyerekek vannak.

A zólyomi rendőrség büntetőeljárást indított testi sértés vétsége miatt – írja a ma7.sk.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés