ACNEWS

Megnyerte a kétéves Anna élete legnagyobb csatáját

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
A pici lányról kiderült, hogy 10 centis, rosszindulatú daganat terjed a hasában, ezért azonnal meg kellett műteni.
Hirdetés
Ad image

A dunántúli család először nem gondolt semmi rosszra, amikor a fürdetésnél kitapintottak egy csomót Anna hasán. Úgy vélték, valami rosszat ehetett, és attól felpuffadt. De az édesanya másnap reggel elvitte a csöppséget a kórházba. És milyen jól tette. Amikor az orvos meglátta a dudort, szinte nem akart hinni a szemének – írta a Bors. Kiderült: Anna máján egy közel tízcentis daganat alakult ki, ami már nyomta a belső szerveket is.  Az orvosok őszintén elmondták, csak a műtét mentheti meg a gyermek életét. Ami viszont rendkívüli kockázatokkal jár.

„Édesanyám nem sokszor látott sírni és én sem őt, de amikor betolták Annácskát a műtőbe, mindketten zokogni kezdtünk. Közel három órán keresztül tartott a beavatkozás, de ott úgy tűnt, mintha egy örökkévalóság lett volna – mesélte Anna anyukája a lapnak. Majd felidézte kislányával a műtét után az első találkozást. „Az én mindig mosolygós, életvidám kislányom öntudatlan állapotban feküdt, csövek lógtak ki a kis testéből, és keze-lába ki volt kötözve. Azt mondta az orvos, ez a beavatkozás tízszer akkora fájdalommal jár, mint egy császármetszés.”

A család pénzt és időt nem sajnálva mindent megtesz azért, hogy a kislány minél előbb meggyógyuljon. A kimosott ruhái miatt azonban penészesedik a fal, ami árt az egészségének. Mindennek ellenére a pici lány igazi hősként viseli az őt érő megpróbáltatásokat és a betegséggel járó fájdalmakat. „Semmi mást nem szeretnénk, minthogy véget érjen ez a hosszú ideje tartó rémálom, és kimondhassuk: Anna meggyógyult” – sóhajtotta könnyes szemmel az édesanya.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés