ACNEWS

Megölte a kolléganőjét, élete végéig fegyházban marad

Jogerősen kilenc és fél év börtönbüntetésre ítélték a drogos sofőrt /Fotó: Pixabay
Jogerősen kilenc és fél év börtönbüntetésre ítélték a drogos sofőrt /Fotó: Pixabay
A férfi előbb szexelni akart a kisgyermekes nővel, aki visszautasította. Emiatt felbőszülve kést rántott és többször szúrt.
Hirdetés
Ad image

A Veszprémi Törvényszék a vádlottat aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt életfogytig tartó fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. Megállapította, hogy büntetéséből legkorábban 40 év elteltével bocsátható feltételes szabadságra – írta az ugyeszseg.hu. Mint a közleményből kiderült, a férfi szabadidejében erőszakos tartalmú videójátékokkal szokott játszani. Vonzalmat érzett a nő iránt, de nem merte megszólítani. Tavaly május 21-én úgy ment az éjszakai műszakba dolgozni, hogy már több napja nem aludt, nem evett, és 30 doboz energiaitalt megivott.

Kolléganője – aki ugyanebben a műszakban dolgozott – a munkaidő végén az öltözőbe ment. Követte őt a férfi, majd az öltözőben szexuális ajánlatot tett a férjezett, kisgyermekes nőnek. Ő persze azt visszautasította. Emiatt a vádlott dühös lett, hátizsákjából elővett egy 12,5 cm pengehosszúságú kést, és az asszony hasát, nyakát, mellkasát többször nagy erővel megszúrta. A nő segélykiáltásaira két kollégája a helyszínre sietett. Ők hívtak segítséget. A tragikus sorsú nő a helyszínen életét vesztette. Gyilkosát fél órán belül elfogták. Az ítélet ellen a vádlott és védője fellebbezett, az eljárás másodfokon a Győri Ítélőtábla előtt folytatódik.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés