ACNEWS

Pofátlan csaló: átvette a vételárat, aztán megszökött az eladott Audival is

Ilyen pofátlan csalóval ritkán akad dolga a rendőrségnek Fotó: police.hu
Ilyen pofátlan csalóval ritkán akad dolga a rendőrségnek Fotó: police.hu
A volt tulajdonos azt mondta, feláll a kocsival a trélerre, ehelyett padlógázt adott és eltűnt a naplementében.  A vételárral együtt.
Hirdetés
Ad image

Az hittük, ilyen pofátlan tolvaj csak a filmekben van, de ez a 20 éves, balatonboglári srác pofátlanságban felülmúlt minden rendezői elképzelést. A police.hu tájékoztatása szerint a 22 éves áldozat egy internetes alkalmazáson keresztül nézett ki magának egy Audit. Miután sikerült megegyeznie az eladóval, este fél nyolc körül meg is jelent a megbeszélt balatonboglári helyszínen. Pár perc késéssel az eladó is befutott ötödmagával. A vevő megvizsgálta az autót, és mivel mindent megfelelőnek talált, átadta a vételárat a hasonlóan fiatal eladónak.

Az eladó előzékenyen felajánlotta a segítségét, hogy a járművel felparkol a vevő trélerére. Ehelyett azonban kövér gázt adott és elmenekült, az új tulajdonos pedig csak pislogott, mint hal a szatyorban. Azonban a körzeti megbízott rövid időn belül azonosította a tolvajt, aki később magától beballagott a rendőrségre. Arra hivatkozott, hogy azért hajtott el a helyszínről, mert nagyon megijedt a vevőtől. Szerencsére a rendőrök megtalálták a teljes vételárt, és visszaadták azt a jogos tulajdonosának. A rendőrség csalás miatt nyomoz a 20 éves budapesti férfi ellen.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés