ACNEWS

Megszökött két gyerek az oviból, sunnyogtak a dolgozók

Az óvoda dolgozói megpróbálták megkeresni a szökött lurkókat/fotó: pixabay
Az óvoda dolgozói megpróbálták megkeresni a szökött lurkókat/fotó: pixabay
A megriadt szülők betörők miatt riasztották a rendőrséget, közben csak a saját gyermekük és a barátja jött haza.
Hirdetés
Ad image

Rendkívüli testületi ülést hívott össze mára Szabados Ákos XX. kerületi polgármester, mert két kisgyermek megszökött a Gézengúz óvodából. A polgármester szerint elfogadhatatlan ami történt, jogos a szülők felháborodása. Még nem tisztázott, hogy a gyerekek eltűnése pontosan mennyi idő múlva esett le a Gézengúz óvoda dolgozóinak. Állítólag fél óra is eltelhetett, mire észrevették, hogy hiányoznak a csoportból.

„Negyed óra-fél óra intervallum amíg nem vették észre hogy a két gyermek hiányzik, sajnos. Ezt követően sem abban a sorrendben tették meg a megfelelő lépéseket, ami elvárható lett volna, hanem ők maguk kis brigádokat szervezve kezdték a környéket bejárni ahelyett, hogy rögtön bejelentették volna”– nyilatkozta Szabados Ákos az ATV  Híradónak

Csak a szerencsének köszönhető, hogy a két lurkónak nem esett baja, amikor az ovi kerítésére felmászva, és onnan áthuppanva a szomszédos bölcsőde udvarára jutottak. Megúszták, hogy a forgalomtól zsúfolt utcán sétálgattak hazáig, ahol autók, villamosok közlekedtek. Az viszont érthetetlen, hogy a Gézengúz óvoda dolgozói miért nem riasztották azonnal a rendőrséget. Ehelyett maguk próbálták megkeresni a szökött gyerekeket.

Az egyik érintett gyerek szülei otthon értesültek a szökésről, amikor a kis szökevények benyitottak a házba. Azt hitték, betörők jöttek hozzájuk, ezért gyorsan riasztották a rendőrséget. Csak utána derült ki, hogy a kisfiuk jött haza a pajtásával. A szülők elmondták, a rendőrség tőlük szerzett tudomást a szökésről, az óvodától nem.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés