ACNEWS

Megszólalt a szervező, aki lemondta Curtis fellépését

Újabb koncertje marad el a problémás sztárnak, ezúttal a szervezők hátráltak ki.

Hirdetés
Ad image

Újabb koncertje marad el a problémás sztárnak, ezúttal a szervezők hátráltak ki.

A július rázós hónap Curtis életében: sorra maradnak el koncertjei, ám legutóbbi alkalommal már nem miatta, hanem a szervezők vétózták a bulit. Az esetleges konfrontációt elkerülve az újpesti rapper helyett inkább az AK26 együttest hívták fellépni a dabasi Sör és Gasztro Napokra.

Közel két a Curtis a Budapest Parkba szervezett koncerten nem jelent meg Majka mellett, majd azt követően Monorierdőn sem tette tiszteletét.

„Monorierdő után nem mertünk kockáztatni. Nagyon sajnáljuk, mert többször lépett már fel nálunk Curtis, kedveljük és tehetségesnek tartjuk, de az elmúlt hetek eseményei miatt féltünk attól, hogy bármilyen okból kifolyóan nem vállalja a fellépést. A rendezvény nem ingyenes, a különböző koncertekre külön jegyeket kell venni, ezért úgy gondoltuk, hogy kockázatos lenne vállalni Curtist, hiszen biztosan lettek volna olyanok, akik kifejezetten rá lettek volna kíváncsiak. Nem akartunk gyors megoldásokat keresni, ez így biztonságos. Curtis szerencsére megértő volt” – magyarázta a rendezvényt szervező Samafest egyik munkatársa a Blikknek.

A napilap megkereste Curtist is, ám a rapper nem reagált, viszont napközben sejtelmes mondatot osztott meg, szintén az Instagram-sztorijában:

„Az egyik legfontosabb lecke, amit idén megtanultam, hogy ne erőltessek semmit: beszélgetéseket, barátságokat, kapcsolatokat, figyelmet, szeretetet” – írta Instagramján Curtis.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés