ACNEWS

Megszólalt a színésznő: Ismét kórházba került Esztergályos Cecília

A művésznő a következő egy hétre eltűnik a nyilvánosság elől.

Hirdetés
Ad image

A művésznő a következő egy hétre eltűnik a nyilvánosság elől.

Tegnap este drámai posztot osztott meg a közösségi oldalán Esztergályos Cecília. A 78 éves Kossuth-és Jászai Mari-díjas színésznő ugyanis megint kórházba került.

„Drága világ! Én még nem tudok játszani! Kórház!” – állt a rövid bejegyzésben.

Lapunk megkereste a sztárt, aki nagyon röviden reagált a bejegyzésre.

„Köszönöm az érdeklődést, jól esik az emberek szeretete. Most egy hétre eltűnök, nem szeretnék a konkrétumokról beszélni. Nem tudom megmondani, mikor játszom újra, lehet akár már jövő héten táncra perdülök, de addig nem szeretnék senkit se hitegetni, aki miattam venne jegyet valamelyik előadásomra” – zárta rövidre a híresség.

Mint ismeretes, Cilikét szeptember végén szállították egyik előadása után kórházba, miután a tapsrendnél kiugrott a csípője a helyéről. Még aznap éjszaka orvosi segítséget kapott, de utána kiderült, hogy akár januárig nem tud újra a világot jelentő deszkákra állni. Akkor ezt mondta nekünk:

„Jelenleg is itt vagyok a kórházban és várom az orvosokat. Nem műthetnek meg, mivel két hónapja volt egy operációm, szintén a csípőm miatt. Egy úgynevezett bandázst fogok kapni, ami megakadályozza, hogy kiugorjon a combcsontom. Ha minden jól alakul, holnap haza is mehetek. Hogy utána fekvés, gyógytorna vagy mi lesz, azt csak Jóisten, meg az orvos tudja. Nem tudom, mikor lesz vége ennek a kálváriának, úgy tűnik, nincs végleges megoldás erre a problémára” – mesélte korábban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés