ACNEWS

Megszólalt a Sztárban Sztár leszek! versenyzője L. L. Junior kifakadásáról!

Igazi lavinát indított Szaszák Zsolt tegnapi szereplése, melyben L. L. Juniort személyesítette meg. A rapper kikérte magának azt, ahogy ábrázolták őt és rajongói is kiálltak mellette. Az AcNewsnak most a Sztárban sztár leszek! fiatal előadója mondta el a véleményét és úgy fogalmazott: sajnálja, hogy így alakult a mostani helyzet.

Hirdetés
Ad image

Igazi lavinát indított Szaszák Zsolt tegnapi szereplése, melyben L. L. Juniort személyesítette meg. A rapper kikérte magának azt, ahogy ábrázolták őt és rajongói is kiálltak mellette. Az AcNewsnak most a Sztárban sztár leszek! fiatal előadója mondta el a véleményét és úgy fogalmazott: sajnálja, hogy így alakult a mostani helyzet.

A TV2 vasárnap esti élő adásában, Szaszák Zsolt adta elő a Ragamoffin című dalt L. L. Juniorként. A Feketevonat egykori tagja utána egy – azóta már törölt – bejegyzésében adott hangot nemtetszésének.

„Egyedül Tóth Gabi bírt leutánozni engem. Senki nem bír azzal az energiával, amivel ő született. Zavarban vagyok. Nem találom, és nem is értem azt az okot, forrást, ami azt sugallja hogy a nem roma előadó húzza fel az orrát és füstifecskék stílusban, palóc akcentussal “szétcigánykodjon” egy dalt. Szánalmas karikatúra. Poros klisé. Ugyanebbe a túlzásba esett Janicsák Veca is. Basszus, én egy budapesti kozmopolita multikulti nyelv/ kultúra- faló ember vagyok. Kikérem magamnak ezeket a kliséket. Hány évig kell még bizonygassam, hogy méltó vagyok a helyemhez és valóban megdolgoztam 15 éves korom óta (25 éve !!) minden dalom- és sikeremért Kőkeményen! Az RTL klubos szerződésem nem engedte, hogy emellett szólhassak, megjelenhessek. Köszönöm Jocó és Majka, hogy elmondtátok, hogy nem erről szól, és igen, Gabi tévedett azt illetően, hogy külön vettem fel/ adom elő, mert pont tegnap és tegnap előtt (és minden hétvégén) adtam/ adom elő ezt a dalt élő zenekarral, ugyanígy, tánccal, koreográfiával. Minden másodpercet és szegmensét megírtam, koreografáltam. Nagy tisztelettel kérem a művészeket és a többségi társadalmat, NE 90’s KLISÉKKEL PARODIZÁLJANAK MINKET, hanem utánozzák le a munkánkat, mert igenis van benne Meló, idő, szív, és fájdalom. Csók mindenkinek” – írta a posztjában Junior.

Lapunk ezek után megkereste a Sztárban Sztár leszek! színészként dolgozó 22 éves versenyzőjét, aki elmondta, semmiféle rossz szándék nem volt abban, ahogy megszemélyesítette az általa nagyra tartott hírességet.

„Az embernek mindig nehéz a saját ikonját előadni. Szeretném leszögezni, hogy senkit nem akartam megbántani. Nekem egyedül két dolgom van: a legjobbnak lenni, és szórakoztatni a közönséget. Emlékszem, ahogy annak idején, anyukámmal otthon táncoltunk L. L. Junior leghíresebb számaira. Úgy gondolom, ő az egyik legműveltebb, és legtechnikásabb zenész itt, Magyarországon” – kezdte az AcNewsnak Zsolt, aki ezután kitért arra is, hogy színházi emberként hogyan állt a feladathoz.

„A színházi emberek körében van egy kis sznobéria, néhány könnyűzenei alkotót nem igazán tekintik igazi zenésznek. Ezzel én viszont egyáltalán nem értek egyet. Éppen ezért próbáltam a lehető legjobban levenni őt, és megidézni a színpadon. Arról viszont koromból és kevesebb tapasztalatomból adódóan nem tehetek, hogy még nem tartok ott, hogy egy ilyen koreográfiát, és szöveget tökéletes hangutánzással adjak át. Nehezebb volt őt eljátszani, mint Aretha Franklint. Sajnos az emberek nem látnak bele, hogy milyen nehéz munka ez. Hogy valaki egész héten keményen dolgozik azért a két és fél percért. Mekkora stresszfaktorral jár, és mekkora felkészülést igényel egy ilyen produkció. 22 évesen nem lehet az ember profi. A zsűritől jogos volt minden kritika, Majka véleményének pedig kifejezetten örültem. Ezenkívül azt is nagy boldogság látni, hogy Juniorért ennyire kiállnak a rajongói, ez egy színpadi embernek a legnagyobb dicséret. Hálás lettem volna, hogy ha a felkészülésemben tud segíteni, de sajnos erre most nem volt lehetőség. Remélem, hogy a most kialakult negatívabb véleményeket a továbbiakban meg tudom majd cáfolni, és bizonyíthatom rátermettségemet.”

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés