ACNEWS

Megszólalt az agárdi síneken elgázolt mozgássérült édesanyja

Tibor épp akkor halt meg, amikor a legboldogabb volt Fotó: Pixabay / Illusztráció
Tibor épp akkor halt meg, amikor a legboldogabb volt Fotó: Pixabay / Illusztráció
Tibor éppen az új szerelméhez indult, amikor kerekesszéke megakadt a sínekben, és halálra gázolta a vonat.
Hirdetés
Ad image

Tibor édesanyjának, Évának péntek óta se éjjele, se nappala. Siratja tragikus sorsú fiát, akit pont akkor vett el tőle a sors, amikor a legboldogabb volt. Mint mondta, fia semmire sem vágyott jobban a szerelemnél. Sok csalódás után végre rámosolygott a boldogság. Éppen az új kedveséhez indult péntek reggel, de már sosem érkezett meg oda.

A férfi sok évvel ezelőtt Békásmegyeren élt a családjával. A volt felesége már úgy ment hozzá, hogy tisztában volt a betegségével. Akkor még képes volt járni. De folyamatosan romlott az állapota, a nő pedig időközben megismerkedett valakivel.

Tibor a saját fiától sem kapott sok szeretetet. Volt, hogy a gyerek elküldte az asztaltól, mondván, hogy ő nem ehet. Ez nagyon megviselte, mint ahogy az is, hogy a felesége és a fia kiléptek az életéből. Ezután a parkban megismerkedett egy nővel. Bár ne tette volna. Az a nő a mai napig tartozik nekik 800 ezer forinttal. Tibor következő barátnője sok szépet ígért neki. Majd miután elszedte a férfi utolsó forintját is, karácsonykor lelépett.

„Minden kapcsolata vége megviselte a gyermekemet. Rájött, hogy az ő állapotában leginkább a hozzá hasonló sorsú nőknél érdemes próbálkoznia. Talált is egy kedves, szintén kerekesszékes, Gyöngyösön élő hölgyet az egyik társkeresőn. Hosszú hónapok óta ismerkedtek, és már az összeköltözést tervezték a lány otthonában” – mesélte a Ripostnak Éva.

Tibor péntek reggel épp hozzá igyekezett, ám a mopedjével véletlenül a vonatszerelvény elé gurult.

„Azt szeretném a férjemmel, hogy Tibor örökre velünk maradjon, ezért nem is a temetőben, hanem az otthonunkban helyezzük majd el a hamvait” – tette hozzá Éva.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés