ACNEWS

Leszúrta szomszédját Feri bácsi, aztán felkötötte magát – VIDEÓ

A lapáttal megvert nőt mentőautó, az édesapját helikopter vitte kórházba Fotó: OMSZ/illusztráció
A lapáttal megvert nőt mentőautó, az édesapját helikopter vitte kórházba Fotó: OMSZ/illusztráció
Veszprémvarsányban a felbőszült férfi előbb lapáttal támadt a szomszédasszonyra, majd annak édesapját háromszor is megszúrta.  
Hirdetés
Ad image

Átlógott a szomszédból a sövény, és hozzáért a bácsi házának a falához. Ebből lett jóvátehetetlen tragédia Veszprémvarsányban. Emiatt gerjedt éktelen haragra a 73 éves Feri bácsi, és az utcán lapáttal ütötte a védtelen szomszédnőt. A nő édesapja ezt látva közéjük állt. Ekkor a támadó bement a házba, késsel a kezében jött vissza. Azzal hasba, illetve kétszer hátba szúrta a szomszédja apját. A veszekedést a fél utca látta, az egyik szemtanú hívott segítséget.

„Kint voltam az udvaron, és hallottam, hogy egy nő segítségért kiabál. Átrohantam, megláttam a szomszéd urat, hogy egy karóval elkezdi ütni, majd rúgni a sértetteket” – idézte fel a történteket az RTL Híradónak Horváth Zoltán. Aki bement a házába segítségért telefonálni, mire visszaért, a bácsi már megkéselte a haragosát. Zoltán egy karóval védekezett a késsel hadonászó szomszédja ellen. Feri bácsi végül hazament és felakasztotta magát. Mire a rendőrök kiértek, már nem élt.

Hamarosan szirénázó rendőrök, mentők hangja verte fel a Gábor Áron utca csendjét. Nem sokkal később mentőhelikopter landolt a faluban. Miután stabilizálták a késsel megszúrt, vérző édesapát, mentőhelikopter szállította kórházba. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlete miatt nyomoz – tudatta a police.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!