ACNEWS

Megtiltotta a bíró Trumpnak, hogy elmenjen az anyósa temetésére

Fotó: MTI/EPA/Michael Reynolds
Fotó: MTI/EPA/Michael Reynolds
Az ex-elnök ’rossz embernek’ nevezte a bíróját, amiért az nem volt hajlandó elhalasztani a tárgyalást, mely az anyósa temetésével esik egybe.
Hirdetés
Ad image

Ahogy arról az AcNews is beszámolt, meghalt Amalija Kvasova, Melania Trump édesanyja. Donald Trump a közelgő temetés miatt támad egy New York-i bírót, amiért az nem volt hajlandó elhalasztani egy ellene folyó pert. Kaplant, „rossz embernek és még rosszabb bírónak” nevezte.

Trump azt kérte, hogy engedélyezzék a per elhalasztását „egy napra, hogy feleségemmel, az Egyesült Államok (következő) First Ladyjével együtt részt vehessek szeretett anyósom temetésén, és ő nemet mondott” – panaszkodott a volt elnök. Ezután magabiztosan emlegette meggyőződését, hogy ő és Melania az idei választások után elnöki házaspárként térnek vissza a Fehér Házba.

A bírósági tárgyalás egy 1990-es években történt incidensről szól, amikor Trump állítólag szexuálisan bántalmazta E. Jean Carroll újságírót és írót – írja a blesk.cz.

Tavaly májusban egy bíróság úgy döntött, hogy Trumpnak 5 millió dollár kártérítést kell fizetnie, de ezt megfellebbezte, és továbbra is azt állítja, hogy egyáltalán nem ismerte Carrollt. De nem ezek az egyetlen aktuális gondjai az exelnöknek, aki továbbra is kampányol a 2024-es választások előtt…

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés